|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zovem se Edi (ajme iznenadjenja
![]() Nazalost, muzicki sam neobrazovan (nadam se jednog dana makar osnovnu muzicku zavrsit). Sviram gitaru nekih 6 godina i zadnje 2 nastupam s bendom cisto za gust kad nas ulovi. A rado bi da vise sviram... Trenutno snimam sve sta mi se ponudi (treba kupit jos puno opreme ![]() Projekti koje sam do sad radio (lokalni bendovi i hip-hoperi): - Green Fly 2006 Demo (5 pjesama) - MUR 2006 (2 pjesme) - Company Band (2 pjesme) - Breech Deenower (2 pjesme) - Verbal M (kompletan opus) - Nex (kompletan opus) - Diminished Experiment (1 pjesma) - Alen Vitasovic (dijelovi) - Terminal Impact 2007 Demo (4 pjesme) - Green Fly 2007 Demo (9 pjesama) Zadnje dvije godine radim i kao tonac lokalnim rent firmama kao i svojoj. Od zapazenijih bendova koje sam "radio" mogu spomenuti Bobana i Marko Markovic orkestar, Urban, Atheist Rap, Kud idijoti, Kbo, Ramirez, Amala, Popeye, Afion,... OBOZAVAM i live zvuk. Sa ocem radim gitarske i druge boxeve, cak vec profesionalno i posao se dobro siri. Apsolvent sam strojarstva na Tehnickom faxu u Rijeci i nemam zelju raditi u struci do daljnjega. Eto, nasao se u muzici i planiram u njoj i ostati. Ovako mi je dobro: ![]() I zelja mi je otici krace vrijeme negdje u inozemstvo radit (mozda ameriku), samo da gledam na stvari s druge perspektive, nekako ne bi htio upast u lokalnu produkcijsku kolotecinu...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |