|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Uf odakle da se krene...
Aleksandar Samouk.... Sa muzikom se teram ganjam druzim od malijeh nogu....Bili smo i raskidali.... ![]() ![]() Muziku osecam u zavisnosti od mnogih stvari kao drogu strast, ljubav, lek,lek,lek, melem,utehu, snagu, tajnu..... Od 16. godine sviram gitaru el. i ac.(nasledio od longhair caleta)....tri god kasnije pocinjem da sviram bas i dolazim na studije u Beograd....gde menjam bendove i fakultete... U vrnjackoj banji bio sam clan i osnivac benda Versus(dark rok) i clan benda shizofrenia-garaz rok(jos uvek rade)..... U Beogradu sam svirao u bendu Shades of gray(noise)....zatim u grupi Kokoro(afro, percussions)-postoji demo album koji ja nemam.....zatim sam svirao bas u grupi Amethist (ambiental soft rock) snimljen je album i bio spot na metropolisu, al niko nije teo da izda album nije im bilo komercijalno ![]() bend se razilazi....pocinjem da se interesujem za arhaicnu i tradicionalnu muziku i instrumente....da ih sviram i pravim....putem audicije postajem clan tamburaskog orkestra Lola i sa njima radim dve godine ...zaljubivsi se u muziku juga i istoka napustam tamburase...upoznajem grupu Ljelje i sa njima snimam jedan zivi CD....koji saljemo u englesku i dobijamo poziv za ucesce na Ethno England 2004....tamo smo svirali na BBC tv.....posle groznih nekapiranja ![]() Sa ljudima koji su istupili iz grupe Ljelje i jos nekim prijateljima osnivam grupu za tradicionalnu muziku i instrumente Runo www.myspace.com/runomusic koja i dan danas svira.....a malo potom(sa istim i drugim ljudima) osnivamo i grupu za narodnu duhovnu muziku sa starim instrumentima "Slovo".... www.myspace.com/slovosveto Grupa Runo svirala je preko trideset koncerata u zemlji(srbiji) i par u inozemostranstvu 2006 postajem clan "Beogradske calgije" ( orijentalno balkanska calgijska svirka)...sa njima u studiju 5 RTS snimam album od 11 pesama...koji jos nije izaso al to je d ![]() ![]() Gostovao (kao muzicar) na vise diskova ....Asim Sarvan....Djurdjevi stupovi.... 2006 pocinjem da pevam isone u horu za vizantijsko pojanje pri hramu Sveti Sava Poslednjih par godina izradjujem (za svoju i jos poneciju dusu) stare instrumente(gajde, kaval, tambure i saz) Sviram gitaru, bas, kaval, saz, i razne tambure...(neke dobro a neke ...) Snimanjem se bavim od trenutka kad sam prvi put imao dva kasetofona, pa se snimim na jedan, aposle to pustim i sviram uz to i snimam se na drugi pa opet(samo shushti)... Zadnjih godina radim na svoja dva-tri projekta (dark vave, ethno,i razno) i to aranziram i komponijem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() student sam pete godine vajarstva na FPU u Bg-u Trenutno zivim i radim u Beogradu i gledam da klisnem iz njega....sto pre...u moje selo Vrnjacku Banju da sacuvam ovo malo zdravlja sto imam ![]() i druzim se s vama ovde ...i lepo mi ![]() ![]() Sve ovo stalo je u minulih 11 godina zivota.... P.S. u cetvrtom razredu osnovne skole bio sam jedan od dvojice koji nisu bili primljeni u hor, a bilo nas je trideset u razredu ![]() ![]() to je sve narode uh umorih slepoochnice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |