|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
probaj ovako.......izvadi (cut) BFD dll-ove iz vst foldera i ostavi ih van tako da jednostavno ni sekvencer ih ne vidi. Restartuj racunar. Pokreni sekvencer otvori neki projekt i pokreni neki od waves plug in. Meni BFD pravi zez. Cim nema njegovih dll-ova u vst folderu sve radi pa cepa, kako ih vratim tako se i waves gubi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam bio imao problema sa Waves-ima dok nisam reinstalirao Windows i dok ih nisam instalirao po redosledu iz tutorijala "how to properly install waves..." koji sam nasao na jednom forumu i razdelio ih po folderima pomocu shell2vst.exe...E od tada mi super rade...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Mene je konstantno zezao Majestic pa sam ga prije par dana deinstalirao i kupio bas gitaru..
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Edit mog predhodnog posta.
Znaci pokusajte da u Cubendu Devices\Plug-in Information, pa zatim na tab Add, dodate link ka VST now folderu, na putanji npr.C:\Program Files\VST now u koji ste predhodno prebacili problematicne plu-in-ove od BFD, Majestic i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Majestic jedino ne radi na X2 AMD, zvanicno, kod mene radi na c2d, ali nekad zaglupi pri dizanju Nuenda (mozda ima veze i sa Wavesima)
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 12-11-2007 at 01:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bass je u pop muzici (ne mislim na JAZZ ili FUSION) nista vise nego FUNKCIJA, i da bi tu svoju funkcionalnost ispunio, pre svega treba da bude ritmicki, i intonativno tacan. Dakle lose odsviran "zivi" bass ima velike sanse da upropasti inace solidnu produkciju ili aranzman. Zivo jeste najbolje, slazem se u potpunosti, ali nikako "najgore odsvirano" naprotiv, najsterilnije odsvirana (i kvantizovana) "semplovana" bass linija je funkcionalnija, i na kraju, u mixu bolje ce da "radi" i zvuci od lose odsviranog "zivog" bassa ako ga svira neko ko ne bi smeo da se zove "basista" Nadam se da sam razlozno objasnio svoje neslaganje... Poz.
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U poslednje vreme se pojavilo puno polunacuenih likova sa vrlo pompeznim izjavama i sto puta pocnem da pisem odgovor .... i na kraju odustanem ..... malo sve pocinje da gubi smisao ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nije problem u semplovima bas gitare nego u neznanju kako da se oni iskoriste pravilno i zato se slazem sa Slobom. Obican General Midi bas ima da zvuci opasno u rukama iskusnog daw majstora. Ja sam radio evo duze vreme, non stop sa bas gitarom i kompresorima i ukazuju mi se prvi stidljivi rezultati. Znaci, zagrejte stolice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |