![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
@MAX
EEE... Pa napisah ja fino u prvom postu da odustajem od potrage za ns10. Sto znaci da nisam mogao da ih nadjem dugo vremena ![]()
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jednostavno nemam pojacalo koje bi to guralo, tako da ako kupujem, kupovao bih i to da sam zadovoljan, a ne da se krpim nesto.
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
btw...
Ima li gdje na licu mjesta u bg, ns cuti genelece1031apm?
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
kad vec pominjes genelece, mislim da bi ti mozda legli 8030.. ali nisam siguran koliko su drugaciji od 824.. first pick jeste ns10, ali bogami razmisli jos jednom o SuperMee, ja radio na njima sa tehniksom od 100e itekako uspesno..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
SuperMee su pali u uzi izbor za slusanje definitivno. Samo josh da vidim sta jos zelim da cujem, kako i gdje da cujem, i onda to eventualno cujem sve u najkracem mogucem vremenskom intervalu, jer necu moci da ih imam na a,b,c,d slusanju sigurno...
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
pa uz malo srece mozda neki vikend organizujemo kod mene a/b/c/d slusanje hr824, supermee, NS10 pa cak i hr624
prostorija je 22.5kvm i prilicno je oskudno akusticki obradjenja, te je idealna za realne uslove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Zasto 'cak' i 624?
Imaju 'isti' zvuk kao 824...... Nista gori nisu po mom misljenju..
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Kada obavis a/d/c/d test kod Arthura svratis kod mene u studio i napravis jos i a/b test Mackie HR 824 i Adam P11A.
Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
VRH! ![]() Pa vi ste ljudi divni, prave kolege... Znaci imas mackie+adame? Kako si zadovoljan tom kombinacijom u potpunosti?
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Sa Adam-ima sam jako zadovoljan, a sa Mackie-ima nisam potpuno zadovoljan , ali mi pomazu pri miksovanju da cujem ono sto na Adam-ima ne mogu, zbog manjeg dijametra zvucnika i volumena kutija. Kombinacija nije savrsena, ali, za sada, radi!
Mozda Mackie u narednom periodu zamenim nekim Dynaudio ili, pak, Quested monitorima, ali o tom potom! Dodji i poslusaj, pa prosudi sam! Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LIVE Kutije? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 12-03-2009 12:09 AM |