|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Za te pare Bozo je van konkurencije.Dijametralno suprotan zvuk od hr 824.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Koje pare? Mislio sam da je to way out ovog cjenovnog ranga...
Mada ih nikad nisam cuo licno, od dosta vas sa foruma sam cuo sve najbolje o njima, tako da i nemam nekih velikih sumnji. ![]() Koliko bi oni izasli zajedno sa bozovim pojacalom s obzirom da su pasivni?
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Yamaha ns 10 ..... sve surotno od Hr 824 ..... imam ih oba .... ne vidim potrebu za trecim slusanjem
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
@MAX
EEE... Pa napisah ja fino u prvom postu da odustajem od potrage za ns10. Sto znaci da nisam mogao da ih nadjem dugo vremena ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Pa kutije su valjda 1050 eur....nije neophodno da ih odmah teras sa bas bozovim ampom (prevashodno zbog cene) ....ali....u vreme kad sam intezivno radio na Mackie, pogodilo se da cujem i bozo.Mnooogo je velika razlika...ali bas mnogo....Mackie hoce da dodaje neku laznu masu i malo da muti u basovima....to kod bozo-a neces da cujes, a usto su i mnogo detaljnije.Mislim da je cak dobra kombinacija da pored hr824 imas i njih.A za pocetak moze i neki jeftiniji amp ....pa kad imas za bolje....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jednostavno nemam pojacalo koje bi to guralo, tako da ako kupujem, kupovao bih i to da sam zadovoljan, a ne da se krpim nesto.
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
btw...
Ima li gdje na licu mjesta u bg, ns cuti genelece1031apm?
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
kad vec pominjes genelece, mislim da bi ti mozda legli 8030.. ali nisam siguran koliko su drugaciji od 824.. first pick jeste ns10, ali bogami razmisli jos jednom o SuperMee, ja radio na njima sa tehniksom od 100e itekako uspesno..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
SuperMee su pali u uzi izbor za slusanje definitivno. Samo josh da vidim sta jos zelim da cujem, kako i gdje da cujem, i onda to eventualno cujem sve u najkracem mogucem vremenskom intervalu, jer necu moci da ih imam na a,b,c,d slusanju sigurno...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LIVE Kutije? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 12-03-2009 12:09 AM |