|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2 |
|
Moderator
|
hahahhahh... loshe shvatash.. kupi ili se snadji za cubase ili nuendo.. uzmi neku dobru zvuchnu sa vishe ulaza.. kapiram da kada mislish na jazz i funk, mislish na zzive instrumente.. RME ima izuzetne karte sa dosta ulaza.. ni sam vishe ne znam nazive svih.. onda si nadji plug inove i semplove i igraj se... semplove mozzesh naci chak i u chasopisima o audiotehnici koji ce ti trebati da bi razumeo neshto.. predlazem da se ne razbacujesh sa parama i kupujesh kojekakve mpceve kada sve to mozzesh uraditi na kompu, a za vecu kreativnost koristiti neshto tipa korg padKontrol.. ne znam shta drugo da ti kazzem.. idi postepeno.. hahah.. nisam skoro chuo da neko hoce ovako na bum da upadne i radi.. ako spiskash sve te pare, veruj mi bolece te.. plakacesh jer nishta necesh umeti da koristish i necesh umeti da se priblizish ni domacoj produkciji, kamoli stranoj...
pozdrav |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|