|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
mrzim xp, mrzim sp2
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Dodji u veseli svet Unix-a, neka terminal bude tvoja sudbina...
~/sudo rm -r /Volumes/WindowsXP/ doduse, ovo ga mozda nece bas obrisati, ali ipak daje odredjenu satisfakciju ![]()
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
resio sam problem, a sto se tice unixa, bice i toga uskoro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
ja opet gledo formulu al iako je malo falilo nisam popizdeo... Neka neka, samo nek se onaj napaljeni smarach mrshti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Kako se mozes zivcirati radi formula? Ja se zivciram samo ako se vozim U FORMULI ili u nečemu ?to moj suprug ?eli učiniti formulom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
I to mu ne uspjeva naravno. Srecom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
chuj, kuzish da se djecaci vazda loze na neke sportove i tak to? E pa mene su nogomet i ostalo zaobisli, jedino mi prijeti srchani udar kad se treba startat i prva krivina napasti a u prva dva reda su dva crvena i dva crno-sivo-bela bolida
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Tako se pocinje, to su prvi simptomi jedne vesele bolesti, tojest shvatanja da nesto debelo ne valja, a onda se okrenu lecenju "jabukama"
Znas li onu staru (valjda englesku) poslovicu: "An apple a day, keeps the doctor away" Znaci HITNA terapija zagrizenim jabukama...(ne smem dalje, banovace me kakvi su postali)
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
da nije logica, ne bih ni probao jabuku (jos ne mogu da prezalim prestanak podrske za pc)
![]() nista sto nova instalacija windowsa ne moze da resi, a jos bolje kupovina apotekarca samo za net i zajebanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Da se ja moram buditi u 6 ujutro zato ?to je njegovo zvono na mobitelu tako glasno?
![]() To nije ?ivot. Ka?u oni "Anita, pre?ivjet će?..." Da, pre?ivjet ću.. pre?ive i oni u logoru, ali vrate se s posljedicama. Mrzim jutra i mrzit ću ih uvijek osim kad u njih uđem svojevoljno i iz noći. Banovat ću mu?a iz kreveta pa nek mu njegove pjesmice na mobitelu bude ohlađeno tijelo koje je spavalo na tvrdoj i neudobnoj kutnoj garnituri. Tko mu je kriv. NEk kupi fakin sat koji ne budi cijelu obitelj. ![]() Zar se ja moram svakog ponedjeljka ?ivcirati ovako.... i da je prvo ?to ka?em svakog ponedjeljka... neka psovka. Ako ovako nastavim, morat ću se dru?iti s kočija?ima vi?e, jer ponestaje mi jutarnjih "ideja". ![]() sdfpowr |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ventiliranje gluhe sobe | metalman | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 23-06-2009 06:41 PM |