|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
tek na pocetku biznisa te kompanije. Znaci po tvome ipak REV 2 bi bila najbolja? Jer sad si i ti nahebo, ako je uzmem onda sve ostalo od tebe trazim, savete ili komponente. Hvala.
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Meni SSM ima apsolutno širi raspon paleta zvukova koje može da uradi. CEM mi se sviđa kao boja - ima taj jedan šarm i savršen je za Techno. SSM više vuče na starije stvari npr. Kraftwerk i sl. Evo i našao sam audio file ovde. Tako ti zvuči SSM. Ovo je konkretno sa Korg Polysix i to može samo SSM da uradi. CEM (Prophet Rev3) nikad.
Ti svakako uzmi taj Prophet. Ako ti se ne sviđa, može slobodno da mi prodaš. ![]() Gledaj.... odsviraš dvadesetak produkcija na njoj, vidiš kakav je zvuk. Ako to ipak nije "ono" što ti treba u tom trenutku, nema problema. Ja aspolutno stojim iza tvrdnje da ću ju kupiti od tebe. Pa čak i ako je neispravna. Ovim transferom sa CZ-101 ne gubiš ništa. O starim synthovima Ok, činjenica je da je to uređaj kao i stari auto. Ali ako imaš volje i ljubavi onda ništa nije teško. Jedino što on traži jest kutijica sa par osnovnih rezervnh djelova, jedna lemilica i jedan osciloskop. I to je sve. Isto tako moraš biti spreman da će neka sitnica otići baš u Nedelju naveče kada ni jedan serviser ne radi, a tebi treba sutra ujutro u 07:00h da bude u studiju jer ti dolazi neka faca (npr. Đasmin Timberlejk). Meni su se takve stvari događale i na manjim i jednostavnijim spravama, npr na Polysix, i to par sati pred koncert jedne britanske grupe, a iznajmio sam im uređaj. I zamisli sad bruku da sprava ne radi dobro. ![]() Last edited by Don Solaris; 21-10-2007 at 12:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sletio prophet .. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 29-11-2007 09:04 PM |
Arturia Prophet-V | veseli koljac | Audio Software | 6 | 20-01-2006 01:41 PM |
Prophet stize.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 05-06-2005 11:03 PM |