|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
poslusao sam i pre ovoga i sad opet ... super ! samo napred :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() mogao bi i ovdje!
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Videcu sa njim , ali sada ga ceka tona posla oko promocije i svirki ...... ali predstavio sam albumi na glazbenom forumu ..... pa ako vidi neka se javi
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
SuperModerator
|
![]()
e pa bilo je vreme ! Super
![]() ...steta sto je toliko squash-ovan taj mp3 na myspace-u, bas teo da cujem, ali kupujem disk cim bude, imam dva prethodna. Jel miksano u Pinku (vidim sluske na glavi, jel to bio main monitoring za mix - jel si se navikao na ludi bass u reziji? pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Da nisi mozda koristio Sony TransMod na klaviru?
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
@Max
Kako si zadovoljan Yamahom Motif.... jel' jos sta koristio od klavijatura.... Bass bubanj..... ne skidas prednju kozu? btw.... takodje cu sacekati neki neostecen snimak
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 21-10-2007 at 02:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dinamike je doasta malo koristeno i ni jedan kompresor nije isao preko 3 db kompresije ( osim nekih sitnih momenata gde je moralo ) Nisam mixao u Pinku i generalno sam protiv mixanja u prostorima u kojima nisam proveo u mixu bar 5 - 6 meseci .... Sluske su bile tu jer je perkusionista snimao u reziji ( zbog nedostatka soba ) dok je gitarsko pojacalo bilo u predosblju ...... Inace to je bilo otkrovenje , perkusionista je snimao izmedju mixete i stakla ! Mi smo mislili da ce biti krsh , medjutim snimak perkusija je bio besprekoran !!!!!! Bas u reziji ? Pa zato sam i nosio sluske ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa Vasil je koristio svoje klavijature Motif i Roland ( D .... zaboravih koji ![]() tako da nisam mnogo obracao paznju , on ima svoje izgradjene , prepravljane i napravljene boje , tako da sam vise vremena posvetio tome kako gde i sta da uglavim u mix ..... Bas bubanj ..... probali smo mnogo kombinacija ..... ovo je nekako najbolje pasovalo .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |
Pitch band | STUDIOTON | Audio Software | 28 | 03-05-2006 11:35 AM |