|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
super stvar. latencije niske, pre ampovi jaki, wandleri super. jedino sta sam primjetio da kad snjimas zvuk onda nije tolko sirok ko sto je naprmijer kod keyboarda direktno.taj problem sam rjesio sa paningon preko motu mixera. nije jos uvjek ko kod instrumentan kad ga npr. slusas direktno preko slusalica ali na kraju za mix to nea veze.
napocetku je bilo problema sa driverima za PC (tad je vise bio preporucljiv za korsnike mac-a) ali to je motu medzu vremenu rjesio. sta je problem je da trebas bas tacnu firewire kartu imat. ja sam bio te srece da sam vec imo pravu instalirano tako da nisam je vis emoro kupovat. sve u svemu dobra alternativa za RME fireface pozdrav Last edited by alen_Otachi; 14-10-2007 at 08:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Da, MOTU UltraLite e zaista super sprava! Dodao bih samo da je podrska za DIRECT MONITORING uradena vrhunski, tako da se moze snimati bez problema cak i kada je latencija postavljena na malo vece vrednosti. Sto se sirine zvuka tice, na nekoj optimalnoj snazi, na kojoj slusam dok radim, mix je fenomenalan! Sve izlazi ako dobro. Drugo, uredjaj moze raditi i u STANDALONE modu, tojest bez racunara. Ima displej na njemu i moze sluziti kao mixer, preamp... Jedino sto nema effect processor, ali bi to vec bilo mnogo.
![]()
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
jel imao netko prilike koristiti i ultralite i konnekt 24 pa da moze usporedbu neku kratku dati? najvise me zanimaju konverteri i software, tj. mixer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HI MEN i Gospodari svemira!! :) | korenjak | Pricaonica | 10 | 17-03-2009 02:01 PM |
Motu Ultralite MK3 | psionic | DSP forum | 10 | 09-03-2009 03:54 PM |
Motu Ultralite- Asio - no sound | vlad. | Audio Software | 5 | 02-12-2008 02:50 AM |