|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
uzece nam podsvest...uzece nam muziku u nama ...neko je gladan ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Psiho
|
![]() Quote:
If you realize that all things change, there is nothing you will try to hold on to. If you are not afraid of dying, there is nothing you cannot achieve. Lao Tzu Koja korist od toga shto jednu doktrinu i komplet uvjerenja zamjenish drugom doktrinom i drugim kompletom uvjerenja kad te i jedna i druga doktrina drzhe u strahu ![]() Samo se straha treba bojati ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
da....to sa glasovima nije redak slucaj...meni se desi da cujem ceeelu celcijatu pesmu...sve text, bas, git, klav, sve mogutje i nemogutje linije...jos imam naviku da imam blokcic pored sebe tako da ako mi dodje ta inspiracija makar pohvatam neke reci pesme...
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
najvise kada legnem da spavam,a nemam skinut neki novi horor da me uspava,onda uzmem telefon,kliknem na new note i pocnem stihove da pisem dok ih istovrmeno pevam,a u zagradama ostavljam poruke sebi ( ovde stavi akusticnu gitaru,pa prikljuci violinu na trecem stihu,posle toga instrumental sa melodijom refrena,pa jos jedna strofa ,pa refren, samo violine,bass i gitara u intrumentalu sa nashville drum kitom i jos hard bass,na drugoj polovini,kao u xxxxx ) i onda kad ujutru procitam sta sam napisao,sve mi bude jasno,sastavio sam ceo aranzman,a nedao Bog da vide ljudi od cega je krenula pesma
![]() ![]() ![]() Last edited by StevanKaranac; 03-07-2009 at 06:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
o.t.
@ Anita IZ NAJSKRIVENIJEG KUTKA MOGA SRCA => PPPOOOZZZDDDRRRAAAVVVVVVVVVVVVVVVVV !!!!!!!!! (mnogo forumskih pusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ponuda pjesme afirmiranom pjevaću u Hrvatskoj | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 1 | 03-11-2009 12:49 PM |
Micanje vokala iz pjesme | didovzub | Audio Software | 21 | 15-12-2008 01:34 PM |
Dvije pjesme | FrankoPanko | Promocija radova | 6 | 23-12-2005 08:22 AM |