|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Psiho
|
![]()
Bolujesh od odlichno razvijene sposobnosti haluciniranja glazbe. Mislim da svima uvijek neshto svira ali mnogi radije slushaju vlastito blebetanje u glavi.
After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. Aldous Huxley Oni koi se fokusiraju na brbljanje obichno kultiviraju zabrinutost, paranoju i slichne discipline, a ko peva - zlo ne misli ![]() Sjecham se da sam kao klinac ima problema zamishljati polifone melodije iako sam tek nakon dosta godina uopche chuo za izraz polifono. Lakshe mi je bilo zamishljati dva razlichita instrumenta nego vishe tonova istog. Onda sam krenuo svirat gitaru, savladao akorde i sad ih chujem bez pol frke. Nema CD playera do ovog u glavi... sve mi mogu uzet, ali to mi uvijek ostaje ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ponuda pjesme afirmiranom pjevaću u Hrvatskoj | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 1 | 03-11-2009 12:49 PM |
Micanje vokala iz pjesme | didovzub | Audio Software | 21 | 15-12-2008 01:34 PM |
Dvije pjesme | FrankoPanko | Promocija radova | 6 | 23-12-2005 08:22 AM |