|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
- EMU SYSTEMS Emulator II
- EMU SYSTEMS Emulator III - EMU SYSTEMS Emulator 4x Turbo - PPG Wave 2.3 v8.3 with Waveterm B and EVU - ROLAND TR-808 (Midi) - ROLAND TR-909 - ROLAND SH-2 - ROLAND SH 101 - ROLAND Jupiter 4 - ROLAND Juno 60 (Midi) - ROLAND MKS-70 with PG-800 - ROLAND MKS-80 with MPG-80 (Rev.4) - ROLAND JD-800 - ROLAND JD-990 with analog expander - KORG MS-20 - KORG MONOPOLY - KORG Wavestation A/D - YAMAHA FS-1R - ALESIS Andromeda A6 - LINNDRUM LM2 (Midi) - MOOG Minimoog Voyager RME - MOOG Minimoog - MOOG Memorymoog - OBERHEIM DMX (Midi) - OBERHEIM OB-Xa - OBERHEIM OB-8 - SEQUENTIAL Prophet 5 Rev 2.1 - SEQUENTIAL Prophet 5 Rev 3.3 (Midi) - SEQUENTIAL Prophet VS - DYNACORD ADD-One with ADD Drive - ENSONIQ ASR 10R - i uskoro skompletiran SYNCLAV II!!! eto nije 30 nego 31 Last edited by roginator; 03-10-2007 at 09:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
@*CLUSTERCORD
pa ako ima 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne seri i dojdi na kavu do mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
lepo... lepo.... ali treba? barem duplo od toga imat da bude? BAD?A |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
@ DON
imas li ti poremecaje kojem idiotu treba vise od ovog ILI BOLESNIKU, ILI NEKOME TKO NEZNA KAMO CE S PARAMA... AJDE VADI PARE I ULOVIME!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW ja nemam samo ovo s liste..ima i drugih stvari no o tome cemo drugi puta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MCI Master
|
![]()
eh da me proziva CLUSTERCHORD, Logozar ili neko sl...nego ovi koji su jos daleko od mog spiska.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @ CLUSTERCHORD....pajdo kavaaaaaaaaaaaa....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MCI Master
|
![]()
ma ja se volim zajebavat..meni to OK!!!!!!
i na moj i navas racun..znam da nema ljutis.... INACE DON kaj se paliz zafrkavam e za Proone IMA JEDAN U POZEGI ALI LIK GA NEDA NIKAKO!!!! malo sam te navukao...no hard feelings...sala mala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Pro Member
|
![]()
Na naravno. Mislim, nikad čuo za Nalješkovićevu ulicu u mom kvartu, a bogami ni u tvom kvartu prek ceste (odnosno tvojem bivšem kvartu, pošto si sada u provinciji).
![]() Quote:
Možda je pop. Quote:
I treba gomilat analogije !!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
lik ima PRO ONE i Rhodesa
i vlasnik je neke firme koja radi vrata i kuhinjske fronte, nazalost nemam broj pa ![]() probaj saznat..ovo nije zajebancija za ozbiljno !!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland D-50 demo | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 11-11-2011 10:19 AM |
Roland JD-800 demo | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 22-06-2009 11:16 AM |