Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 16-09-2007, 10:07 PM   #18
slowstar
Pro Member

Default Re: Klavir i produkcija

Quote:
Originally Posted by kravadinka View Post

Ne znam gde se ne slazemo?! Mozda kad bi pazljivo procitao moj post...
Nebitno...

Ali slozicu se sa tobom da je u pitanju INPUT i mislim da je on daleko vazniji nego sto se smatra, isto tako se i ne moze govoriti o samom zvuku dok se ne pobudi kvalitetnom dirkom!
Nema neslaganja, samo mi je KORG koji si nahvalio uvek bio cudan, jer im je klavir bio nekako samo iz 2 sloja, jedan onako "midlast" kada sviras p ili neznije, a drugi, vestacki agresivan, kada sviras F ili "opaljujes" kako kazu.
Jeste - veoma je vazno kakva je klavijatura, a jos vaznije kako joj prilazis, moze se izvuci pazljivom artikulacijom i iskusnom pedalizacijom dosta toga, cak i iz relativno skromnih semplova, ali neko pomenu 'pianoteq' to je program ciji sam demo skinuo sa njihovog sajta, i bio ODUSEVLJEN neposrednoscu i kvalitetom klavirskog zvuka, a program je (modelovan, nije semplovan) samo 8 mb!!!!
Skini ga i probaj, neces zazaliti - a ako naletis, obavezno probaj kombinaciju Roland RD 700 SX sa SRX 11 expanzijom - PRVA LIGA, veruj mi!!!
Poz.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules