|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Jos nisam video da je neko postovao demo i rekao: ovo je najbolje na svetu, nema nista dalje od ovoga i bla bla bla. Tako da komparacija sa naturanjem misljenja o neprikosnovenosti Logica je totalno pogresna(mada i sam koristim i Logic i Cubase-imam i Mac i PC). Sto se tice price o soft sintijima i hard analognim-pokusaj shvatiti da ljudi VOLE ANALOGIJU, vole da otvaraju i sredjuju sintove, da od starog "sranja" naprave potpuno funkcionalnu spravu(barem neki, mada vecina koji pisu o tome u sekciji o klavijaturama imaju iste i nisu "paljevine"). Znaci, nije poenta sta moze da zameni ovo drugo i bla bla bla. Soft i hard se razlikuju i jedan drugi NE ISKLJUCUJU, svaki ima svoj karakter i to je super(nema harda kao sto je NI Reaktor niti softa koji ti moze dati zvuk Jupitera). Pa i sam imas SH 101 i imao si skoro sve sprave o kojima se ovde prica(na sintove mislim) i vrlo dobro znas o cemu je rec. Nema potrebe za odbacivanjem opcija tipa soft je super hard je prevazidjen i obrnuto. A ja odo na more i pozdrav svima
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Pa jesam stavio
? To znaci da sve uzimam sa dozom zezanja...da?Blago tebi ides na more....ja nisam bio vec godinama! Nema se... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
aj otvoricemo thread da doniramo kintu , znaci akcija da bear na more ... ziro racun postuj pa da uplacujemo simbolicne sume ... vidi sa kajli da donira takodje nesto :]
on topic , tek pocinje trka sa sekvencerima ;p |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
A kad ce vise nuendo 4?
|
|
|
#5 |
|
banned
|
Mislim da ce pre izaci 64bit verzija Cubase-a nego Nuendo 4, ali opet, ko zna!
Evo direktnijih informacija o samom programu sa sajta CM magazina: http://www.computermusic.co.uk/page/...o_8_first_look
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Inace, moram da primetim da je Media Browser maznut od Steinberga
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
Prica o "cvrstom" groove- u, a zatim o shaffle - u je prilicno kontradiktorna, jer shuffle bas i sluzi da "razbije" cvrstinu kvantizovanog midija.
Istina je da kod Nuenda shuffle iliti plug "quantizer" ne moze da se najlepse primeni na komplet traku bubnja, ali ako se trake razdvoje, pa na Hi hat, ride, tomove i cinele stavis vise, na dobos manje, a na nogu najmanje i jos ako pri tom odredis pravu minimalnu ritmicku vrednost , onda vec radi... Ali ajde to na stranu, posto se moze podvoditi i pod ukus... Nego, vrlo bitno pitanje: Da li Logic trazi "Mac" ili "Mac OS", posto je moguce emulirati Mac OS na PC-u?
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|