|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |
banned
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
MCI Master
|
![]()
JUHU s mrkvom
super to volim ..jos QUAD eight core i RULAMO |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
banned
|
![]() Quote:
http://www.apple.com/logicexpress/
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa naravno...Apple kupuje software kompanije da bi njihov software mogao da daje uz kompjutere! I samim tim povecava broj prodatih kompjutera... sve samo da navuku jos vise kupaca! By the way, za 64 dana su vec prodali 1 milion iPhone-a, i vec su izbacili novi model!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Koji novi model iPhona? Jesi siguran?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ovo pisem kao korisnik (LEGALAN!!!!) Logic-a jos od verzije 1.xx (Atari)
Valjda je spisak osobina (Features) ovog novog ultrapovoljnog bundle-a od firme APPLE (mislim na LOGIC STUDIO) SASVIM dovoljan, da bar u dogledno vreme prestanu 2 vrste diskusija: 1. Koja je platforma bolja za muziku - stvar je definitivno resena 2. Koji je DAW software najbolji - to je JOS I VISE RESENO, Zar ne? Verujem da su i u novoj verziji ostavili MIDI editing koji nema ni blisku konkurenciju, kao i ubitacni tajming, koji takodje nema ni blisku konkurenciju, izuzev naravno hardware sequencera kao sto je MPC serija (AKAI) mada se i tu veoma uspesno nosi (korisnici P.C. racunara, zaboravite na znacenje reci "timing") Tresem se ko mlada pred vencanje cekajuci DHL posiljku iz L.A. u kojoj se nalazi moj novi update 7.xx na 8...Ako me ne budete izbacili od smaranja, postovacu svoje utiske, a nadam se i utiscima mojih kolega istomisljenika... POZ!!!
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
P.S. lik sa KVR foruma ili nikada nije probao ni stari, a kamoli novi LOGIC, ili je totalni moron, ili koristi krekovani cubase ili nuendo (kako mali djokica zamislja "ozbiljan" soft) sto je najverovatnije...prosto je neverovatna ta navika da je sav soft "dzaba" a jedino treba skupiti lovu za "sastavljeni" racunar...NEVEROVATNO!
Valjda ce ova izuzetno povoljna cena da nekog prevaspita i vrati ga medju castan i posten svet...
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Tako je Rogi!! samo ne znam koga da "presvucem" za lovu za eight core???
Izgleda da cu se jos druziti sa mojim voljenim G5 dual 2ghz....(ali sa terabajtom i po hardova, sto spolja, sto iznutra)
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paul van Dyk - Logic/Euphonix studio video | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 15-08-2009 02:29 AM |
Apple Logic Studio | dejankuki | Audio Software | 0 | 23-07-2009 09:09 PM |
Logic Studio | dund0 | Audio Software | 15 | 12-08-2008 11:19 AM |