|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja prije nisam bio baš neki ljubitelj drva na sintovima, ali onda sam vidio ovo i skroz promjenio mišljenje: Još da mi je samo nabaviti ovako svjetlo drvo za Monopoly, istog trena bih ga preradio !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
smirla ??? :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
Znam ali drvo je izgrebano na donjem delu. Voleo bih to da sredim. Ne vidim drugi nacin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Pa ode? do stolara. Barem drvo nije skupo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Pro Member
|
![]()
Nego razli?ljao sam malo. Kupi? brus papir, kit za drvo i sam to zakrpa?. Potom odnese? do stolara da ti zaljepi onu perforaciju preko toga i gotovo. To te ispada d?aba!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Pro Member
|
![]()
Ok stanje. Ali ja razmišljam da ga cjelog stavim u komplet novo drvo. Original mi se nikako ne sviđa. Budem u Photoshopu napravio par razvojnih crteža pa ću vidjeti šta najbolje paše. Tom metodom "simulacije" sam ustanovio da mi na CS-15 drveni krajevi nisu baš spektakularni.
EDIT: Evo ga.... ![]() Original ![]() Svjetlije drvo ala roginatorov Minimoog u mahagonij izvedbi ![]() Još svjetlije ![]() Jasen ![]() Svjetlo sivi mat lak ![]() Crni mat lak Eto tako ti ja otprilike radim i kada nađem da nešto bude jebeno dobro, bez razmišljanja uzmem alat i boje i preradim stvar. Pogledao sam sve još jednom. Mislim da nema dvojbe. Minimoog drvo definitivno pobjeđuje! Last edited by Don Solaris; 12-09-2007 at 01:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland V-Synth | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 13-05-2007 03:02 PM |
Big synth | Eon | Computer Hardware | 3 | 23-10-2004 09:32 AM |