|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da si se ti i previ?e naslu?ao ove pesme!
![]() A nisam mogao odoleti da ne post-ujem ne?to i pokupim sjajne pozitivne kritike kakve se samo na forumu rumski mogu dobiti! ![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
nešto si preskočio info o produkciji ![]() @Dushan Ja sam pogledao onaj spot. dobro je uradjen, pesma je dobra... Ljudi ne mogu da shvate da su kompromisi neminovni kada se radi album koji je kada ga preslušaš, kao ispričana priča, a uz sve to da se zasvidja širokim narodnim masama Ja čekam da kupim album i preslušam par puta od početka do kraja, a onda....... J.... si ježa u vr' bocke ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Hvala Nenade na komentaru!
![]() ![]() Dakle ne znam kako tebi izgleda ali ne?to ?to bi bilo "komercijalni pop element" u muzici koju smo uradili je tu zato ?to smo tako osećali a ne zato ?to se bojimo da će raja koja izlazi na spavove da nas zaobiđe u ?irokom luku ![]() Za koji dan ću staviti isečke iz ostalih pesama na myspace pa ako ba? misli? da će? biti kritičniji onda (ono za je?a ![]()
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]()
He, odlično je! Ustvari... vrlo dobro je... jer niti meni ne leži pjevačica i njen glas, niti izvedba, ali tko zna, možda je radi toga istaknuta glazba, za koju stvarno imam same pohvale. S guštom sam slušala od početka do kraja... i željno iščekujem ostale stvari!!
![]() KAd se osvrnem oko sebe i vidim svijet presavršenih pjevačica i isprazne glazbe... radije biram ovako nešto! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Hvala Anita! Ja sam takođe delimično krivac (ili zaslu?an, zavisno kako se kome sviđa rezultat) jer nisam ?eleo ?enski vokal kakav je obično u ovakvoj muzici. Ali na sledećem albumu mogu da otpevam lično jednu pesmu u Paradise Lost fazonu ako bi tako bilo lep?e
![]()
![]() |
#46 |
VIP Member
|
![]()
O, to bi bilo predivno! Jos ako mogu doći na vaš koncert pa da rješim traumu iz srednje škole kad me tata nije pustio na PL u Ljubljanu, rješili smo dvije muhe jednim udarcem!
Što se glasa tiče, stvarno je teško znati što valja i ne valja ako te ipak na kraju privuče. Često mi se dogodi kad skladam da mi se neki element ne sviđa i idem ga kao izbaciti i skužim da sad sve ostalo ne valja i da fali "ono nešto". Onda ga ostavim i vidim da je on dao doprinos svemu ostalom iako mi se i dalje ne sviđa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
|
![]()
Produkcijski gledano mi se jako sviđa. Bubanj bass i gitare su nekako baš po mom ukusu... Sint može ovako ili onako... to su za ovakvu ziku već začini!
Jedino što mi nikako "ne radi" je vokal... Sorry... btw. Kakva ti je ono nakaza od gitare?!? ![]()
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
www.garykramerguitars.com
Imam sa njima endorsement deal od nedavno. ![]()
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
SSSSSSSSPLAAAAAAAAVOOOOOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
![]() Kad će ovo čudo u prodavnice, ima li detalja, kad si već predao majstor snimak u pegepe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
acid |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio trigger finger | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 09-08-2007 04:11 PM |
drumagog ili drugi trigger u praksi? | dr.Ru | Audio Software | 9 | 12-09-2005 08:08 AM |