|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
hvala jane, care.. to je to shto mi je trebalo.. mada ne vidim da su AD ploche skuplje?
poz btw, josh nisi snimio rep na onu stvar.. drzim te za rech..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Brate snimicu, kad prebacim sve ovo kuci a mogo bi na mail da mi posaljes traku ponovo posto sam reinstalirao Widnows i sve je otislo u kurac...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
hehe.. znam ti muku, brate.. aj da ne offtopicujemo vishe.. shaljem ti..
jel zna neko neko stovarishte u bg-u gde bi si mogao nabaviti azmafon i AD ploche? i naravno grede za roshtilj..? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Ja mislim da taj azmafon moze da se nabavi samo u Kragujevcu...Ja cu drugaru da saljem pare da mi ga donese kad bude dolazio u Nis
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
ma nemoguce.. mora imati predstavnishtvo u bgu.. ako ne to, bar da ga ima na nekom stovarishtu..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Ja sam pazario azmafon A-20mm,pre nekih 5-6 mes. i izaslo je oko 180-200 EU 60-70 m2,takodje u Kragujevcu.
Nacuo sam za neko predstavnishtvo u Bgu,cini mi se da je u pitanju Smederevski put ili tako nesto ali su cene po njihovoj prici nesto vece u odnosu na KG. Najpametnije je da ih pozives 034/335-380. azma@verat.net Pozdrav |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Pocetkom jula meseca sam kupio azmafon debljine 20 mm na Termodomovom stovaristu u Beogradu na Smederevskom putu br. 12 i platio sam ga 248 dinara po kvadratnom metru.
Cena istog materijala u Azmi u Kragujevcu je 230 dinara iliti 195 dinara + PDV! Pozdrav! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
034/335-380
na ovaj telefon se niko ne javlja vec nekoliko dana... ne znam sta se dogadja a trebalo bi da porucim materijal... zvao sam u razna doba (radnog) dana i nista... da li neko zna nesto o tome? poz! |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|