|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Bok ekipa!
Inače radim glazbu sa Babisom koji je postao ovo za UAD. On kupuje UAD a ja Powecore. Zanima nas dali se te dvije kartice mogu koristiti samostalno tj. bez ikakve druge audio kartice. Znam da se njihovi procesori mogu koristiti samo za njihove pluginove pa zato pitam. Ja imam rme dsp 9632 ali pitam zbog ove Creative kartice od Babisa (inače model je Creative Audigy Live). Do sad je sve jebeno ?tekalo pa bi bilo debilno da ?teka i nakon kupnje UAD-a. Ako projekt ima preko 10 kanala u Reasonu preko rewire-a i jo? dosta pluginova u Cubase-u (Waves,Wizoo,ArtsAcoustic...), to pojede cijelu Creative kartu, naravno - neznam koliko se onda sad isplati uzimat UAD. Mo?da E-MU ili RME prvo? Sad si mo?emo priu?titi samo jednu stvar.. ![]() I jo? ne?to - dali ja mogu koristiti Powercore na dva računala - doma i kod Babisa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
svaki od ovih procesa koje si naveo, direktno su na grbaci cpu-a mobo-a i ram-a... zvucna se tu nista ne pita ,osim za ....latenciju..i konverziju.. izgleda da vam je neophodna jaca racunarska platforma za vase potrebe,a ne nova zvucna...verovatno je pozeljna,ali u ovom slucaju nikako nije resenje problema.. pozdrav
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
2. DA! To bi trebao prvi korak. Glasam za RME. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
da da sve sam ja to pretpostavljao - samo provjeravam. Ja imam RME i odlično me slu?i - kupujem powercore isključivo zbog kvalitete pluginova - ova su pitanja ustvari bila upućena iz čiste radoznalosti jer te informacije nisam pročitao nigdje. A zanimale su me ustvari jer Babisova postojeća Creative karta stvarno nije jaka pa ono.. on si treba piknut jo? jednu RME uz UAD-a...
![]() ok hvala svima, sad mi je sve jasnije. moj poco dolazi drugi tjedan pa vas izvjestim - a valjda bum imao i neka pitanja hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na savjetima ljudi! Eto pala je i skroz nova konfiguracija kompa tak da bi sad trebalo sve ić glađe...hvala jo? jednom i pozdrav
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |