|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
jashta.. ludnica... stvarno.. hvala, vladi spajderu josh jednom..
kao shto rekoh kukiju, preznojavao sam se od ushicenja.. ![]() sve u svemu, jednom rechju: savrsheno za ono shto nama treba.. jedini je problem cena.. dobio sam mail od artista da je 677 eura.. khmmm.. oce neko da uleti 300? ![]() stvarno.. impresioniran.. a probavao sam ranije zoomove i boss-ove.. ovo me je oborilo sa nogu.. edit: restekpa za avatar i potpis.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
Za 300 evra dobijas isto to, samo sto nije u rek kucistu i nema XLR i digital out.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
jbg.. meni bash odgovara rek kucishte..
![]() shalim se.. ali s/pdif, usb i xlr je neshto shto mi treba.. a ova obichna bubreg verzija je super za nastupe i neka gostovanja po studijima.. videcu.. nerviram se.. ove godine sam potroshio vishe od 2k na stvari.. a treba mi josh... damn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
Ne treba ti... Veruj mi
![]() Jedino sto se ti lozis na izgled, a ne na zvuk izgleda, ali ti tu ne mogu pomoci. Mozda je i bolje da puknes 600 evra. Verovatno ce ti tada sve skuplje zvucati... ![]() Snimam jako mnogo gitara i koristim Pod xt gotovo svakodnevno. Ne postoji nista ogranicavajuce na ovom modelu osim kada sam svirac ne zna deonicu ![]() Prijateljski savet, nemoj se razbacivati parama. Ja zivim od ovoga (pristojno) i jako mi je bitno kako ce sta da mi zvuci, a Pod xt zvuci tacno kako treba. Ako znas jos da sviras, milina... ![]()
![]() |
#35 |
Moderator
|
![]()
zezao sam se, ogi.. heheh.. ako je nekome nebitan izgled, onda sam to ja.. mislim, pogledaj mi devojku..
![]() btw, poslushacu tvoj savet.. mada, fino bi mi pao s/pdif i xlr.. ali ako ti tvrdish da je ovo smart buy, poslushacu te.. imash vishe postova od mene, mora da si iskusniji.. ![]() ![]() pozdrav, i hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
Heatman,
Cini mi se da je Oggy u pravu. Bolje je, u tvom slucaju, da kupis Line 6 xt (bubreg varijantu), a novac koji ti preostane (ako ga uopste ima) odvojis za neki preamp ili mikrofon, a mozda i da malo popravis akustiku u prostoru u koji se , koliko mi se cini, uskoro selis. Bilo kako bilo, ostajeti 300 jevreja, a ti znas kako ces ih vec najbolj utrositi. Inace, performanse i tonske karakteristike i jednog i dugog Line 6 su iste, a bubreg varijanta je, jos zgodna i za nosenje, kada krenes na ziva nastupanja. Ukoliko ne budes mogao bez SP/DIF-a, XLR-a ili USB-a uvek mozes doci kod mene i stvar je resena. Pozdrav i srecno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Zasto se inzistira na XLR? Samo me zanima...
![]() Digitalni izlaz imas preko USB.
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Toneport UX2 koji ima s/pdif i USB je 200 evra, što znači da ti ostaje još 100 evrolića za sva ostala proširenja da dokupiš, kao i VST opciju. Po meni je to najlogičnija varijanta za indoor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Senior Member
|
![]()
Sada tek videh, pa Line 6 Pod xt (bubreg varijanta) ima USB port. Mislim da nema sta da se razmisljas, Heatman ova sprava je dobitna kombinacija!
Pozdrav i srecno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procesor za live | OFF | Gitarska Produkcija | 20 | 20-08-2008 02:01 AM |
RAM memorija i procesor | Cluster | Computer Hardware | 1 | 08-07-2007 11:13 AM |