|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nebih sada da se ovaj tread pretvori u off topic! Ali isto tako nisam siguran da je i Engleski bio oficial jezik pa su ljudi i na engleskom otvarali tridove i postovali. Zelim reci ako je covek navikao da pise Cirilicom nebih pravio problem od toga! Mislim ima nas iz Srbije, Hrvatske, Bosne, Slovenije (imamo clana iz ove zemlje koji postuje na cistom Slovenackom i niko ga nije opominjao da to nije oficielni jezik a i niko se nije zalio sto on pise na Slovenackom), Crne Gore i Makedonije. Bitno je da se razumemo pa sad ako neko nezna cirilicu ( neznam ni ja slovenacki) nije to toliko ni vazno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ma vidis da se pravi fini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
hvala lesha..
![]() evo sad imamo obe verzije... ![]() stvarno je bilo copy-paste i nikom u inat cirilica... ![]() pozzz
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da je svaka dalja polemika nepotrebna, imamo clanak na oba pisma,a i neka nam zivi jos milion leta CD, koji nas je resio problema masterovanja na razne druge nosace, tipa magnetofonska traka, DAT i sl, a i podaci i programi se lakse razmenjuju!
Pozdrav i ziveo na CD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
e pa vidis, ja bas mislim da je cd jedno nesrecno i nepotpuno resenje gde smo svi izgubili na zvuku..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
LP je zakon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ma kaseta konza :] zar je bitno ?? mp3 je zajeb'o sve nosace zvuka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
хармоника проблем | Sokarelo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 26-10-2008 04:28 PM |