|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | ||||
Pro Member
|
![]()
Prvo cu ponoviti svoje...
Quote:
Zapalo mi je za oko ono sto je Oggy napisao... Quote:
Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Konstatacija ti je tacna, pametna, i sasvim na mestu, ali si zaboravio da nesto mora i da se zna o muzici samoj, da bi se ona stvarala, "proizvodila" na profi, i nadasve ukusan nacin, a u ovoj zemlji nazalost, kao jedna od tekovina nasega dragoga vodje, razvio se populizam preko svake mere, i zato treba ipak malo vise ceniti ono sto je Kristina uradila, mada je aranzmansko - produkcijski, sa tim se slazem prilicno mrsavo, ponegde nevesto (kako mali Djokica zamislja) i nadasve neoriginalno, to veoma stoji... Devojke su, kada se sve uzme u obzir, narocito rudimentarna muzikalnost, i pored svih "gresaka" koje ste im nasli DOBRE, ZAISTA DOBRE, steta je samo sto se nisu ugledale na svog tatu, koji je u svojoj karijeri (ranije) imao zaista SVETLIH TRENUTAKA, u kompozitorskom smislu, i zbog toga ga i danas veoma volim, cenim i postujem, a pored toga smo i dobri prijatelji...
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Vidis, nije los album...Ali me ne vuce ovo da slusam, nije mi catchy...Ocekivao sam bolji mix albuma, nekako mi sve natrpano jedno preko drugog, a vokal mi je nekako providan,bash zvuci neobradjeno...Ali sta ja znam nije los album...A i ona stvar "Zivot je ljut", prvih nekoliko takta me strasno podsecaju na neku soul pesmu, ne znam tacno koju, ali me zastrasujuce podsecaju, moracu da kopam ovih dana da zadovoljim znatizelju...
Last edited by Jan; 24-07-2007 at 08:56 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
A gde je sve radjeno?
![]() |
#45 |
Vibrator
|
![]()
kao i uvek do sada, vreme je glavni sudija, ne vi i ja.. malo je nezahvalno pricati dok su stvari jos uvek sveze. jeste da nisam cuo nista originalno (samo sam cuo "kolena"), ali meni refren za sada ulazi u usi..
videcemo kroz pola godine, godinu i vise koliko ce se njene stvari slusati.. u svakom slucaju treba ceniti neciji trud i rad. ljudi, svi mi bolujemo od perfekcionizma. krajnjem slusaocu nije bitno na cemu je muzika radjena, koji je mikrofon koriscen, da li strchi neka frekvencija, kako je kompresovan kick, itd.. sve je to ok, ali krajnji sud ce dati ljudi zbog kojih je to i radjeno. problem je sto danasnja muzika ima veoma kratak rok trajanja. svi se trude da stvari zvuce bombasticno i da se svide na prvu, a tu najvise trpi sama muzika i originalnost, jer niko ne zeli da rizikuje zato sto danasnju muziku ne biraju muzicari, vec biznismeni koji gledaju kako da zarade u sto je moguce kracem roku. muzika polako gubi bitku, biznis je sve vazniji faktor. svima bih preporucio da pogledaju dokumentarac "before the music dies" jer i nama preti slicna sudbina.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Ivan Lekic
|
![]()
Kristina je izricito naglasila da je svesna da album nije produkcijski savrsen i da zvuk podseca na 80-te i da joj je to i bio cilj,bas je jedno 10tak minuta u izjavi pricala o tome da je sve sto se cuje ona tako htela
btw. Album je mixao Ivan Kljajic,tako kaze Last edited by STUDIOTON; 24-07-2007 at 11:14 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Vibrator
|
![]()
malo je i glupo da raspravljamo o albumu a da ne cujemo sta kristina ima da kaze.. mozda neko moze da je pozove da se ukljuci u raspravu..
mozda ovih par recenica sa njenog sajta moze da pomogne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Ivan Lekic
|
![]()
90% populacije to slusa preko radija i tv-a .. a po meni to zvuci sasvim pristojno cak odlicno
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |