|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() @Vrach Mislim da se na ovom albumu neko potrudio da dovede mnoooogo ozbiljne cike sa zapada da sviraju, mozda gresim, nemam album kod sebe, a skrnavi mp3 nikako da dodje na red u winampu..... a singl mi je simpaticna pesmica, i lepo zvuci na radiju, tv-u itd.... u bloku DOMACE MUZIKE
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 23-07-2007 at 09:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
na kraju chola i joksa ispadose do jaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Hehehe, ajd sad opet malo pljuvanja...
![]() Mislim, bez ikakve zle namere... Cuh sada dok sam bio u Belorusiji Joksimovicevu "Devojku", istina ne u njegovom izvodjenju. Malo je vise slager, sa nekom harmonikicom i tip peva onako, malo sansonjerski, ali je refren 1:1. Strofe se ne secam, ni jedne ni druge, pa ne komentarisem ![]() E, sad ko je kome maznuo, ne bih ulazio u to. Mozda i niko nikome...
![]() |
#4 | ||||
Pro Member
|
![]()
Prvo cu ponoviti svoje...
Quote:
Zapalo mi je za oko ono sto je Oggy napisao... Quote:
Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Konstatacija ti je tacna, pametna, i sasvim na mestu, ali si zaboravio da nesto mora i da se zna o muzici samoj, da bi se ona stvarala, "proizvodila" na profi, i nadasve ukusan nacin, a u ovoj zemlji nazalost, kao jedna od tekovina nasega dragoga vodje, razvio se populizam preko svake mere, i zato treba ipak malo vise ceniti ono sto je Kristina uradila, mada je aranzmansko - produkcijski, sa tim se slazem prilicno mrsavo, ponegde nevesto (kako mali Djokica zamislja) i nadasve neoriginalno, to veoma stoji... Devojke su, kada se sve uzme u obzir, narocito rudimentarna muzikalnost, i pored svih "gresaka" koje ste im nasli DOBRE, ZAISTA DOBRE, steta je samo sto se nisu ugledale na svog tatu, koji je u svojoj karijeri (ranije) imao zaista SVETLIH TRENUTAKA, u kompozitorskom smislu, i zbog toga ga i danas veoma volim, cenim i postujem, a pored toga smo i dobri prijatelji...
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Vidis, nije los album...Ali me ne vuce ovo da slusam, nije mi catchy...Ocekivao sam bolji mix albuma, nekako mi sve natrpano jedno preko drugog, a vokal mi je nekako providan,bash zvuci neobradjeno...Ali sta ja znam nije los album...A i ona stvar "Zivot je ljut", prvih nekoliko takta me strasno podsecaju na neku soul pesmu, ne znam tacno koju, ali me zastrasujuce podsecaju, moracu da kopam ovih dana da zadovoljim znatizelju...
Last edited by Jan; 24-07-2007 at 08:56 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
A gde je sve radjeno?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |