|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav,zna li neko da li je u cene na Sky music sajtu ukljucen i PDV.Pokusao sam od njih da dobijem odgovor medjutim niko ne odgovara na email
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam kupio Korg TR pre nekoliko meseci i platio sam ga onoliko koliko je pisalo na sajtu, tako da - rekao bih da je PDV ukljucen u cenu - sto se emaila tice, bolje da ih zoves telefonom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
A telefonom ce ti reci da nemaju bas vremena sada, vec da se javis sutra...
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Generalno je najbolje da odes do maloprodaje, ali tamo ce ti reci da je u toku popist...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Naj neljubaznije osoblje...definitivno...Mogli bi da napravimo neko glasanje....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Jedno je kad su neljubazni, ali postoji veći problem, a to je kad su neposlovni. Pošto su ekskluzivni uvoznici za nekoliko proizvođača, može da ispadne veliki problem ako ti zatreba neki rezervni deo, jer njihov odgovor je - nemamo niti ćemo imati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Pa, ja sam cekao da donesu Korg KAOSS pad 3 (zvanicni uvoznici za Korg) pa je bilo - zovi za 10-ak dana, 15-ak dana, 10-ak dana, 15-ak dana. Onda sam poceo da razmisljam o tome da mi donese neko iz inostranstva, a potom sam potpuno odustao od kupovine.
Vrhunac je bio telefonski razgovor sa Andjelkom: ![]() Evo krace verzije razgovora na osnovu secanja. Zvoni telefon... on: Dah.... (ono kad se neko javi sa uzdahom - ne kaze DA, nego ti jos duva u slusalicu DAHH) ja: Dobar dan - Sky Music? on: Dahh. ja: Korg KAOSS pad 3 on: Dah, sta s tim? Pa nista rodjace...ja tako zivkam ljude da im kazem "Korg Kaoss pad 3" preko telefona, pa si ti sad na redu. Nisam to rekao naravno, ali...nije mi bilo jasno. Ne ume da se predstavi, da kaze ime firme, da kaze "dobar dan" i onda je jos ultra neljubazan. Napisao sam email menedzeru, pa sam cuo preko nekih ljudi koji znaju neke ljude koji rade tamo da im je pretio smanjisicom plate od 30% (cini mi se) i da ih je generalno kao *nagrdio* bas. Prijatno iznenadjenje je bilo sto sam dobio odgovor od menadzera u kome mi se izvinjava zbog toga sto je osoblje bilo neljubazno - to je bilo neocekivano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by silicon science; 16-07-2007 at 01:05 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Sale - proćelavi plavuškasti gitarista sa naočarima, ili neko drugi?
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Da. Sale DIgital-Cave.Ljubazan i uvek ima vremena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cene materijala | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 27 | 06-03-2017 03:54 PM |
Cubase 5 cene?Artist? | darkstar | Audio Software | 16 | 10-04-2009 10:40 AM |
Cene na ARTIST sajtu... | DADDY Z | Razno | 15 | 20-10-2006 10:24 AM |
cene za padanje u nesvest | nixylive | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 15-09-2003 01:37 PM |