Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-07-2007, 02:12 AM   #1
player
Member

Default Sky music-cene

Pozdrav,zna li neko da li je u cene na Sky music sajtu ukljucen i PDV.Pokusao sam od njih da dobijem odgovor medjutim niko ne odgovara na email .
player is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 07:37 AM   #2
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Default Re: Sky music-cene

Ja sam kupio Korg TR pre nekoliko meseci i platio sam ga onoliko koliko je pisalo na sajtu, tako da - rekao bih da je PDV ukljucen u cenu - sto se emaila tice, bolje da ih zoves telefonom
fischek is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 08:23 AM   #3
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

A telefonom ce ti reci da nemaju bas vremena sada, vec da se javis sutra...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 09:55 AM   #4
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Generalno je najbolje da odes do maloprodaje, ali tamo ce ti reci da je u toku popist...
Old 16-07-2007, 10:32 AM   #5
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Naj neljubaznije osoblje...definitivno...Mogli bi da napravimo neko glasanje....

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 11:01 AM   #6
RokStudio
Member

RokStudio's Avatar

Jedno je kad su neljubazni, ali postoji veći problem, a to je kad su neposlovni. Pošto su ekskluzivni uvoznici za nekoliko proizvođača, može da ispadne veliki problem ako ti zatreba neki rezervni deo, jer njihov odgovor je - nemamo niti ćemo imati.
RokStudio is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 12:27 PM   #7
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Pa, ja sam cekao da donesu Korg KAOSS pad 3 (zvanicni uvoznici za Korg) pa je bilo - zovi za 10-ak dana, 15-ak dana, 10-ak dana, 15-ak dana. Onda sam poceo da razmisljam o tome da mi donese neko iz inostranstva, a potom sam potpuno odustao od kupovine.

Vrhunac je bio telefonski razgovor sa Andjelkom:

Evo krace verzije razgovora na osnovu secanja. Zvoni telefon...

on: Dah.... (ono kad se neko javi sa uzdahom - ne kaze DA, nego ti jos duva u slusalicu DAHH)
ja: Dobar dan - Sky Music?
on: Dahh.
ja: Korg KAOSS pad 3
on: Dah, sta s tim?

Pa nista rodjace...ja tako zivkam ljude da im kazem "Korg Kaoss pad 3" preko telefona, pa si ti sad na redu. Nisam to rekao naravno, ali...nije mi bilo jasno. Ne ume da se predstavi, da kaze ime firme, da kaze "dobar dan" i onda je jos ultra neljubazan.

Napisao sam email menedzeru, pa sam cuo preko nekih ljudi koji znaju neke ljude koji rade tamo da im je pretio smanjisicom plate od 30% (cini mi se) i da ih je generalno kao *nagrdio* bas.

Prijatno iznenadjenje je bilo sto sam dobio odgovor od menadzera u kome mi se izvinjava zbog toga sto je osoblje bilo neljubazno - to je bilo neocekivano.
fischek is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 01:02 PM   #8
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by fischek View Post
Pa, ja sam cekao da donesu Korg KAOSS pad 3 (zvanicni uvoznici za Korg) pa je bilo - zovi za 10-ak dana, 15-ak dana, 10-ak dana, 15-ak dana. Onda sam poceo da razmisljam o tome da mi donese neko iz inostranstva, a potom sam potpuno odustao od kupovine.

Vrhunac je bio telefonski razgovor sa Andjelkom:

Evo krace verzije razgovora na osnovu secanja. Zvoni telefon...

on: Dah.... (ono kad se neko javi sa uzdahom - ne kaze DA, nego ti jos duva u slusalicu DAHH)
ja: Dobar dan - Sky Music?
on: Dahh.
ja: Korg KAOSS pad 3
on: Dah, sta s tim?

Pa nista rodjace...ja tako zivkam ljude da im kazem "Korg Kaoss pad 3" preko telefona, pa si ti sad na redu. Nisam to rekao naravno, ali...nije mi bilo jasno. Ne ume da se predstavi, da kaze ime firme, da kaze "dobar dan" i onda je jos ultra neljubazan.

Napisao sam email menedzeru, pa sam cuo preko nekih ljudi koji znaju neke ljude koji rade tamo da im je pretio smanjisicom plate od 30% (cini mi se) i da ih je generalno kao *nagrdio* bas.

Prijatno iznenadjenje je bilo sto sam dobio odgovor od menadzera u kome mi se izvinjava zbog toga sto je osoblje bilo neljubazno - to je bilo neocekivano.
Takvi su generalno svi prodavci muzichke opreme kod nas. Udjes u Mitros i kad vidis onog Saleta koji misli da je popio svu mudrost sveta, zeludac ti se okrene(a njegovi kucni mixevi-usluzni koje radi bendovima su MONO) Da, da, ziva istina, video i chuo. Momci dobili CD i pustili ga u kompu i ceo album je Mono:o :o :o . Jedini chovek s'kojim mogu i volim da radim je Sasha Markovic a.k.a. Digital Cave. Takva poslovnost je retko vidjena u ovim krajevima.

Last edited by silicon science; 16-07-2007 at 01:05 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 01:23 PM   #9
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Sale - proćelavi plavuškasti gitarista sa naočarima, ili neko drugi?
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."
Rocket Roll is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2007, 01:30 PM   #10
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Da. Sale DIgital-Cave.Ljubazan i uvek ima vremena.

Dexxy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules