|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da li neko zna gde se moze kupiti ili poruciti (da se napravi) studijski stabilizator napona ili filter!
Unapred hvala na svim konstruktivnim odgovorima! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pitanje vazi za Beograd i okolinu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
probaj u enel-u.
http://www.enel.co.yu/kontakt_contact/kontakt.htm tamo sam, skoro, za firmu uzimao neki stabilizator. oni to ruchno prave koliko sam shvatio..a nije me interesovalo bilo shta vishe, poshto,jelte,nije za mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
ja sam nedavno rijesio te probleme...nism doduse nista kupio...sve sam dobio ali...
![]() ![]() ![]() svakako idi na odvojni trafo, VELIKI RFU Line filter i stabilizator samo na jednoj fazi na kojoj ce ti biti spojen cijeli studio.... ja sam se dokopao rhode & shwartz stabilizatora..ubodes 2 faze unutra a imam jednu savrsenu van bez krivi harmonika.....TJ savrseni sinus!!! eto mali tip...nadam se da ne odmazem!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
BTW...velike filtere od 1500w mozes naci na reciklaznim otpadima koji trgaju stare el komponente u sek sirovine za 1 PIVU
![]() ja tako ubo nekoliko...a i odvojni trafo...u tvornici su mi rekli da ce me kostatat oko 500 eura...pa onda ipak 1 piva je bolja varijanta!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
potrazi, pricali smo vec o tome ranije, imas i par brojeva telefona..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Pokusao sam da pronadjem te teme o stabilizaciji napona. Neke sam i pronasao, ali ne videh te brojeve telefona. Ne bi bilo lose da ih ponovis, moze i na PM, da ne zvuci kao reklama.
Pozdrav svima i hvala na trudu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
http://www.rumski.com/forum/showthre...light=korektor
eh, koliko je normalniji forum bio pre samo 3 godine.. Last edited by lesha; 10-07-2007 at 11:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Lesho, hvala na trudu.
Nadam se da ce forum ponovo biti na istoom nivou normalnosti kao i pre tri godine! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Juče me je muka naterala da odem do jednog dobrog servisa za akumulatore gde sam video gomilu profi opreme GAUS za tu namenu i čoveka koji je ba? servisirao jedan od uređaja. Pitao sam ga da li njegova firma proizvodi i profi izvore napajanja i dobio potvrdan odgovor i vizit kartu. Znači, firma GAUS, Novi Beograd, tel. 227-9142, www.gaus-sts.com, koga zanima neka proveri da li oni zaista rade takve izvore i po kojim cenama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|