|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
nema potrebe....IMHO...
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da treba da stavimo predlog na glasanje
![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
dobro de.. ja se izvinjavam...
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Prvi "Ti" (pretpostavljam da si na taj mislio) meni ne zvuči kao fal?, vi?e mi je nesiguran, zvuči mi kao da me iznenadilo da tu moram pjevat, pa da sam se ukrcao u zadnji čas, zbilja mi nije jasno za?to to nisam ponovio... Za "kao" se ne bih slo?io, ali to je sad stvar viđenja... Ono zadnje ?ta si naveo htio sam ponoviti, ali su i snimatelj i producent tvrdili da to nije fal?, pa je ostalo... Ne opravdavam se, da nisam bio spreman na kritiku, ne bih se ni izlo?io njoj stavljanjem pjesme... ![]() Ono dranje je pred ulazak u dinamički vrhunac pjesme, tu i jest bit da se čovjek iskida, čemu dranje ako je čisto i s lakoćom? ?ta se tiče glasa, potpuno se sla?em da je iritantan i napadan, ja to tvrdim godinama, ali to je moj glas, na to utjecati ne mogu, da ga u studiju oni proljep?aju, onda to ne bih bio ja. Ima ih kojima se čak i svidi taj glas, dodu?e nema ih ba? puno... ![]() A ?ta je aran?man retro, shvatiću kao kompliment, (iako ti to nije bila namjera ![]() ![]() Hvala na kritici, nisam je do?ivio kao zlonamjernu, jer je vi?e-manje sve ?ta si rekao istina, čak i za ono u čemu se ne sla?emo ne mogu reći da nisi u pravu, jer je taj dio kao ?ta sam već rekao malo i stvar pogleda na glazbu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
naravno... necu vise nista da dodajem, al ipak poslusaj jos necije misljenje jer nije isto realno suditi o necemu sto si cuo vec 1000 puta i postane ti sve vise ok kako vreme odmice... ja sam ti rekao svoje misljenje na prvu loptu.. dakle, po meni ima momenata koji zasmetaju
ali da se vratim na pricu... malo sam sad sa vise paznje preslusao sve i mene recimo definitivno iritira ove "dirke" + hammond... ovo sto seta levo-desno u kompletnom mixu... mene bar razdrazuje... i malo bi smanjio hammond jer mi se cini da bi opet sve lepo pokrivao i kad bi bio par db nize.. ovako mi je malo nametljiv i mrlja ostale instrumente koji su i odlicno odsvirani i odlicno zvuce u svakom slucaju, drago mi je da nisi zlonamerno shvatio kritiku ![]() e da, i meni su 80-e omiljeni period u muzici, da se razumemo i oko toga ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
evo, zvina, na tvoj nagovor ovo slusan na slusalice...
zvuci mi dosta tanko, prepitomo... ne znan je li ovo do slusalica, ali gitare mi previse reze za ovu pismu i vokal mi je nekako metalan, cili u srednjima... pari mi se ka da si bubanj previse ukrotija. na solu bi ti malo kvantizacije dobro doslo, al karakter mi je bolji nego u plave. i malo se naslusaj georgieva i nabacaj koje kilo reverba!!! e, i ona caka na gitari prije 2. refrena mi je preglasna. i smanji malo ono neeee,neeeeeee-eeeeee na kraju c-fraze. p.s. kad mi prodje guzva snimit cemo mi nasu verziju... a, mali, a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
A momci, kontam da vam je tamo blizu more, sto se ne bacite na pecanje, mozda bi vam to bolje lezalo od muzike. Samo pazite da ne ispustate glasove kad budete na obali, da ne poplasite sve ribe, ostali bi gladni. Produkcija 'Osvajaca' je za ovo vase Golf V turbo diesel..... Au..... a ovaj solo, to je sa korga x5d?
![]() P.S Sad cu tek da poslusam pesmu, do sad se skidala ![]()
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() nasmijao si me iako imam temperaturu 39!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
josh jedna | cAAc | Promocija radova | 17 | 02-09-2007 02:47 PM |
jedna u milijun... | zvincic | Razno | 10 | 18-07-2006 09:53 PM |