|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
mozes jaje s formantima i na FS1R
cool ali ja ne brijem na sound kao jedninu nego soundove kao dobar klubski song.... da probam moze...samo nemam sad vremena jer puno radim (zavrasavam studio , sredjujem kucu, dvoje djece, ljetne radosti ...skuzit ces i ti to jednog dana....)...mozda iza ljeta kad dohvatim malo vremena...ovo mi inace lici kako trosit vrijeme na gust kad nemas kaj delat pa JAJE znas kako su to nekad radili ...SOLINA KROZ PHASER I ONDA JOINT,,Ovo mi dojde na to....PURE TRIPPIN samo kaj ja na to ne brijem sorry ajd bok D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pro Member
|
![]()
Jeste, ali ovo je JD-990.
Quote:
Quote:
To su ti spada pod višu sintezu (kao što imamo i višu matematiku). Teoriju oko izrade takvog zvuka ili znaš ili ne znaš. Ne isplati ju se probavat, jer bi se nepotrebno mučio, a postupak nećeš naći ni u jednom manualu... Eto malo zajebancije nikad ne škodi. Na kraju krajeva, bio si mi jedan od mentora tamo davne 95-te. Nismo ja i frend (kojemu si bio rukovodioc u osnovnoj školi, heh ![]() ![]() "možeš jaje s formantima i na FS1R" i zamisli da smo recimo u tramvaju okruženi hrpom ljudi. Da stvar bude bolja, meni i onom frendu se to često dešavalo. Npr. idemo iz škole (tamo 93-ca, 94-ta) i pričamo o izradi nekog zvuka, kako ga dobit i sl. Pošto nismo imali para za sampler onda smo sve morali rješavat na JV-90. Kao što znamo taj synth je mrvicu "under powered", tako da kad složiš kick drum preko pitch envelope od 808 wavea u drum setu, onda ti ponekad taj kick "preskače". Međutim frend je skužio da kad napraviš taj kick u Patch-u (izgovara se Peč) onda ne preskače. U to vrijeme večina ljudi kod nas, pa tako i mi, kick drum smo zvali "noga". Pazi sada rečenicu (pišem fonetski): "Ej, Tomo skužio sam!!" - čuje se glasan povik u tramvaju "Staviš nogu u Peč i onda ti ne preskače!!" A škvadra okolo nas pogleda kao da smo neki bolesnici ili pervertiti. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Svaka cast Don,jaje je vrh
![]() Od ovog drugog sam se najezio od straha ... Mnogo bre jak taj JD.... ![]() Evo step plesaca na Timewarpu 2600 http://ultrashare.net/hosting/fl/b3e151a38c |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Offtopic: Igrao sam se malo sa TimeWarpom, ali ... depresivno je to, zna?. Jer sam cjelo vrijeme svjestan da nikad neću moći kupiti pravi ARP, i onda me to kopka u pozadini glave - zna? onaj osjećaj kao lizanje zatvorene tegle s medom. Poslje skroz padnem u bed i ugasim komp.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma znam na sta mislis,a u tekli je jos i ona lepa heksagonalna tvorevina od pcelinjeg voska zvana sace pa bi hteo da jos to malo i prozvaces ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
lol , vrh spika , nadam se da je pech bio dovoljno topao :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
... The Sound! | Bitch | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:42 PM |