|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Member
|
![]() Quote:
Meni je to vrh...
![]() |
![]() |
#43 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
vlado idi igraj flipere vozi motor mani se foruma :]
malo OT i edit : mogli ima lep potpis ili 7" , tj izjavu gorana bregovica .
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 02-07-2007 at 10:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Vlado crni, ti si budan u 9am ili uop?te nisi i?'o na spavanje??
...meni je "ti i ja" vrh pjesma, polako se gradi i ima one kul brejkove na kolajuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
Ma naravno da vozim motor...juce me sunce ubilo-djir'o sam cijeli dan i sad odoh na press konferenciju crven k'o rak
![]() LM, mene sve ovo bas zabavlja, zar ima sta vise da se kaze? Da sam slusao kritike kad sam pocinjao, snimio bih "etno" plocu i izdao za C.records ![]() Reci cu samo par stvari buduci da na rumski dolazim uvijek iz najbolje namjere: -Ako pjesma ne valja price o reverbima i frekvencijama, deeserima i sl. su bulja nad buljama...slusajte muziku i atmosferu a ne frekvencije -licno mislim da svi imaju pravu da komentarisu, ali bi bilo pozeljno da javno imaju iza cega sami da stanu bilo kojim kvalitetom(kompozicijom, tekstom, aranzmanom, inzinjeringom) i time opravdaju svoje kritike... -moj savjet onima koji nikad nisu spustili traku na magnetofon: ne pricajte o traci i lampi kad to nikad niste vidjeli a kamo li radili na tome, malo nas je ovdje koji smo na tome naucili zanat, pa nas malo vrijedjate -dakle, manje price-vise rada i znanja. ajd' u zdravlje i fino se provedite ovog ljeta sa sto boljim cicama. ![]() pozz
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Vlado jel ste glas snimali sa U67-icom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Mislim da je kritika za reverb stavrno osnovana. Ajde ljudi sad iskreno, zar nema previshe reverba na vokalu na 'ti i ja'? Znam varijantu: ma mani reverb, slushaj pesmu..ali hajde skini totalno taj reverb pa pusti pesmu u prodaju, pa da vidimo reakcije. Chak bi i moja sestra (koja te gotivi i koja nema veze sa produkcijom) rekla: ovde neshto ne valja ![]() Quote:
![]() ![]() niko se nije nashao da brani sitne ribe kada se kritikuju njihovi radovi.. ![]() kritika - mosh misliti.. Last edited by MHz; 02-07-2007 at 12:33 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]()
Manley, mani se tih pitanja koji je mikrofon u pitanju i slichne varijante, slushaj pesmu!
![]() ![]() Quote:
![]() Last edited by lesha; 02-07-2007 at 12:40 PM. Reason: spajanje poruka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da li je Vlado skraceno od Vladimir?
![]() P.S. Pesme su vrh |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado Georgiev - Hej Ti @ Barba Studio | ProkDu | Pricaonica | 8 | 11-04-2009 03:51 PM |
-=Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran=- | ProkDu | Promocija radova | 45 | 27-08-2005 06:33 PM |
Vlado Georgiev::: 23.02.2005 | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 23-02-2005 10:51 AM |
Vlado Georgiev | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 28-01-2005 11:21 AM |