|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Solidna pjesma, kitica na početku mi nije ba? najbolje otpjevana(stihovi -"da prodam ti bajku za kraj..."),ostalo je rečeno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Bolja mi je ova nova varijanta, ima jos stvari koje smatram da suvisne, kao npr ono duplo ponavljanje "sve ja to znam,pusti da sanjam svoj san" nakon prvog refrena, malo ti suvise odvuce tekst na onu ala bosansku patetiku, a ja bas nisam ljubitelj toga kad se pretera.Mnogo mi se vsie svidja ono"takvi kao ja po pravilu izgube sve".
Ti vidi da li ti koristi ovo moje misljenje, tekst je najkomplikovanija karika u "pevackoj" muzici, na njemu se razdvajaju klase, tako da je tu zaista tesko biti pametan i potrefiti pravu stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Samo napred Mogli...Ja sam se pitao zasto bi davao pesme drugim pevacima kad imas odlican glas.Dobro,nije ni sve u glasu.Mozda te ne zanima pevachka karijera ali to i nije moj problem.
Pesme su super.Mozda ce nekom od forumasha da deluje cudno sto te hvalim (pomislice da sam ti ortak pa ti dizem rejting na forumu ![]() Inace,tvoje pesme sam odmah ubacio u mob..Svi se pitaju sta je to sto zvoni.. ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jeli probao netko Alchemy? | Maiv | Audio Software | 4 | 25-12-2009 07:56 AM |
Jel netko radio sa Chroma Polaris? | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 06-04-2008 01:51 PM |