Re: Ako treba ti neko (netko)
Evo da i ja prozborim koju ali bi se vise zadrzao na tekstu, nadam se da te zanima misljenje vezano i tu oblast.Vidim u kom si fazonu i dobro ti ide, vidim da si iskonstruisao citavu pricu bez ponavljanja, tj. citava pesma ti je jedna prica i da bi neko shvatio sta pokusavas da kazes moras da je odslusas kompletnu, a to je dosta problematicno u ovo vreme kad retko ko uopste slusa tekst, a kamo li da ga odslusa kompletnog.Mislim da malo odes suvise u sirinu, narocito u provom refrenu, imas dosta uopstavanja i onog lirskog "kicenja".Drugi refren ti je konkretniji i imas dobrih momenata kao npr "ima nesto u meni zbog cega sam ponekad pogresan" ili tamo na pocetku "takvi kao ja, ne prolaze najbolje, ne".To su fraze za koje se ljudi "kace" u pesmi,a one ti se malo zagube se u nepotrebnom "kicenju" teksta.Sve u svemu mislim da si na dobrom putu, samo jos malo "zatezanja" i bice sve super.I da ne zaboravim ako vec ides na ijekavicu(sto ti ja nikako ne bi preporucio, jer se oseti da ti nije maternja), moras da prepravis ono "nevreme" u "nevrIJeme".Eto, nadam se da ce ti koristiti i moje misljenje
|