|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
RAdimo prilicno opusteno i nepretenciozno, usput se dobro zabavljamo, pa cemo videti sta ce biti od svega
![]() [/quote] Pa ako se mnogo opustite, nije dobro..prodje vreme, odose godine..itd. Gvozde se kuje dok je vruce!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa i kujemo pomalo...
![]() Zavrseno je pola ploce i sada radimo na drugoj polovini. Nezgodno je sto ja ne mogu naredna 3 meseca da posvetim samo njima, pa da pisemo i snimamo pesme, vec to radim uz sve tekuce poslove koji mi se desavaju. Leto je malo nezgodno jer svi idu na godisnje odmore, a nas pored svega kaci i par nastupa koji ce nam uzeti dosta vremena svima. Malopre smo se vratili iz Budve gde smo bili 5 dana, a u Subotu palimo za Rusiju, pa Belorusiju gde smo do 15. Jula, onda letovanja koja su se pogodila tako da se ne skupljamo kompletno do sredine Avgusta, a meni pocetkom Avgusta pocinju pripreme za festival... Ako do Septembra odradimo jos jednu pesmu, vrh... Posle bude malo opustenije, ali onda njima pocinje skola... ![]() Tako da nam ne ostaje nista no da se dobro zezamo ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|