|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
dobar je taj lak za minimoog ??? :]]]
btw. daleko od toga mi je strana takva muzika , nego pocetak spota kad krecu 3-4 sintova pa ono svetlo + kostimi :]]]]] woooow :]]] EGYPT EGYPT je zakon stvar on njega ... ali man parrish 6 simple sythesizers jooooj ... skoro nabavljao neke electro funk old skool kompilacije , svaka druga pesma numbers beat pattern od kraftwerka :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
kad smo kod toga s man parissom sam dogovorio remix Male strippera iza Ljeta u novom studiju....
tip je ok i sve se moze dogovorit!!!! a sto se tice ELEKTRA tu je sva mjuza HEBENA..... NEWCLEUS FATBACKBAND JONZUN CREW COD HASHIM .......... ![]() ![]() ![]() TO, STARI FUNK I KANADU .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qhHbx34-kGE
evo stroja koji je stvorio Do you wanna funk i Menergy PROPHET 5 REV 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() ![]() Last edited by Don Solaris; 09-08-2007 at 08:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() pa iz aviona se vidi koji je rev... na ovom videu ![]() ![]() ![]() ![]() REV 3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jel se uopće mo?e dobit i?ta od zvuka Propheta 5 kompinacijom Pro-One i Propheta 600 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
menergy i do ya wanna funk je rev2!!!!! a ovi u spotu su rev 3,,,,,
mene stvarno niko nemoze ucit prophetima i revizijama imam oba... a imao sa sve skupa 3 propheta 5...u natrag 3 godine..... a sto se tice P600 i Pro one..... mislim da je bolja kombinacija OBXa ili OB8 za to P600 je svijetliji , tanji, nema punch ..skoro nikakav, ima CEM 3340 ali mi OB9 vise i bolje zvuci prema p5.. Pro one je bomba....monofoni p5 s vise modulacija i rutinga...PUNCH koji ubija i s obzirom da je monofon..gain stage mu je podesen do PLAFONA... PRO ONE JE UBOJICA koji MONOFONO je p5 ja bih ti preporucio OB8 ako vec zelis taj sound a nemozes naci P5...inace p600 je bacalje novaca....strasni problemi s radom i timigom i tweakanje mu je losa strana..SVE RADI 1 CPU + imao sam dva...jos su u ZG kod ljudi koji su ih kupili od mene...OBA SU bila modificirana i popravljna...jednostavno to nije za tebe!!!! pozzz BTW zgubil sam tvoj mobi daj mi na PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
http://www.astro.hr/ucionica/tom/rol...s/ChillOut.mp3 - ovo je čisti, doslovno goli OB-8 Pad sa Chill Out albuma. Pre jebeni zvuk. http://www.astro.hr/ucionica/tom/rol.../demos/LFO.mp3 - u kombinaciji sa vokoderom. Nažalost nemam potvrdu dali su LFO (grupa) koristili OB-8, ali ovo jako miriše na OB zvuk. Quote:
Quote:
![]() Last edited by Don Solaris; 10-08-2007 at 02:34 PM. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
super :]]]]
|