|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MCI Master
|
Pa imam ja i rev 2..pazario a s gospon Radeticem za 300 jura...sredio ga i jeah SSM BABY ali nikako da najdem MIDI ZA NJEGA....MISLIM DA CU CEKAT ENCORE DA NAPRAVE MIDI NA CLUSTEROVOM PROPHETU KOJI JE TAMO PA NARUCUJEM TO...
inace ja LUD za CEM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
MCI Master
|
volio bih da G.Cluster stavi link na onaj prehebeni demo koji ima s minimoogom i comping prophetom 5 rev 3
TTOOOOOOOMMMMMOOOOOOOOOOOOO stavi link ono je opako...znas ti na sto ja mislim D |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
dobar je taj lak za minimoog ??? :]]]
btw. daleko od toga mi je strana takva muzika , nego pocetak spota kad krecu 3-4 sintova pa ono svetlo + kostimi :]]]]] woooow :]]] EGYPT EGYPT je zakon stvar on njega ... ali man parrish 6 simple sythesizers jooooj ... skoro nabavljao neke electro funk old skool kompilacije , svaka druga pesma numbers beat pattern od kraftwerka :S |
|
|
|
|
|
#4 |
|
MCI Master
|
kad smo kod toga s man parissom sam dogovorio remix Male strippera iza Ljeta u novom studiju....
tip je ok i sve se moze dogovorit!!!! a sto se tice ELEKTRA tu je sva mjuza HEBENA..... NEWCLEUS FATBACKBAND JONZUN CREW COD HASHIM .......... TO, STARI FUNK I KANADU ....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
MCI Master
|
http://www.youtube.com/watch?v=qhHbx34-kGE
evo stroja koji je stvorio Do you wanna funk i Menergy PROPHET 5 REV 2 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Last edited by Don Solaris; 09-08-2007 at 09:37 PM. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
pa iz aviona se vidi koji je rev... na ovom videu ![]() REV 3 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Jel se uopće mo?e dobit i?ta od zvuka Propheta 5 kompinacijom Pro-One i Propheta 600 ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
super :]]]]
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ali mislim da znam na sta mislis - stvarno sto ti kazes "preheben" demo.http://hem.bredband.net/maggla/Songs...t%20Lights.mp3 Ja sam pao na dupe kada sam cuo to - i onaj demo gde je sve radjeno sa JP8 |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|