|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
tesko li je sm57 sjebat kad ima onu krhku plasticnu glavicu
![]() audix i5 sa full metal jacket oklopom je tu car! ![]() btw. ako volis slinaviji bas bubanj onda uzmi radije shureovu betu52 nego d112...meni je zadnji najbezvezniji (tuuumph) mikrofon ![]() ako volis cvrst bas bubanj....e onda audix D6 a ako volis perverziju, D6 unutra, re20 na rupu i 10 incni zvucnik na vanjsku membranu ![]() e, da...i slazem se, bjezi od tih setova za 113 eura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
za subkick se slazem... ali ja ne mogu da podnesem taj electro voice za kick. neki se kunu u to, ne zele da cuju za drugi mic. Evo ja konkretno bas pre 4 dana svirao u Zagrebu u Lisinskom, i stavili su taj EV na kick, ja kad sam cuo nogu na probi, samo sam dosao do bubnja i skinuo ga iste sekunde, i stavio D112 koji je bio u koferu na stage-u. Moj favorit je Beta52 i D6, ali i AKG radi posao...malo je drugaciji high end i dinamika, ali je slican 52-ci... ...tu je i moj favorit Beta 91, to u kombinaciji sa Beta52 je posao, tako radim vec 5 godina, uvek je dobitna kombinacija ![]() pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
za sada sam jos uvek u komercijali ali kada budem dosao do jazz-a i te tacke javljam ti se .. hvala ljudi . bio sam na ivici da uzmem ove setove .. i nisu 113 eur vec preko 400
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SuperModerator
|
![]()
moj prijatelj je kupio AT mikrofone za timpane, i komad je 380 eura...e to nije lose radi fino!
![]() ![]() ![]() SM57 rulez !!! ![]() ![]() ![]() pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
kod mene je ovako bubanj mikrofonisan:
BD- D112 unutra BD-Soundeluxe U99 spolja Tom L-Royer 121 Tom R-Royer 121 FlorTom- Coles 4040 Overhead-Senn. MKH800 x2 HH-Neumann km84i Snare-Revox 3500 x 3 ili U87 Room Mic- Korby KAT67 x2 ne da sam zadovoljan nego u pojedinim trenutcima mislim da mi mix i ne treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
i naravno
SM57 rulez !!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
meni je jedan od drazih zvukova kicka dobije upravo kombinacijom D6 unutra a re20 na rupi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
jedno pitanje:
jel moze neko da mi kaze bitnu razliku izmedju d112 i beta jajeta??? ja radim metalce najcesce pa ono voleo bih da cujem sta savetujete... nikada nisam uporedjivao ta 2 majka, ono A/B test... imam dosta iskustva sa d112 i poznajem ga (sto u studiju sto live, mada vecina live koncerata sam radio bas sa njim), al beta mi je nekako po specifikacijama primamljivija a opet ne smem da se usudim da je kupim bez probe ili necije preporuke ![]() ![]() inace 57-ica vrh!!! meni je jednom taaaako dobro radila na kicku, da sam se odusevio... radio sam neku predgrupu i kao na nogu nista drugo nije bilo sem 57-ice... meni je ta noga bolje zvucala od noge glavnog benda... bas cu u utorak da je stavim na kick opet, da me opet odushevi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnja | OFF | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 17 | 08-04-2009 11:49 PM |
Snimanje bubnja | Kirdan | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 29-07-2008 10:42 AM |
Snimanje bubnja u studiju | -neshapesha- | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 09-05-2007 10:56 PM |
Prostorija za snimanje bubnja? | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 25-01-2005 12:06 AM |