|
Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Kao alternativu ja predlazem jos jednu domacu(ex-yu) stvar:
Chaka Khan - "I`m every woman" ![]() Gudaci su san snova i ako se ne varam,manje-vise svi tipovi sviranja su zastupljeni.Onaj tepih u niskoj lagi gudaca razbi koliko je debeo a nicemu ne smeta(slusati na slusalicama).Bas mi se to i svidja u ovoj pjesmi sto se ne koriste samo visoke violine i dekorativna cella.Pomalo razbija standardne strings sheme iz disco perioda(kome ova pjesma pripada). ![]() Mozda neki komentar. Btw,uvijek me zacudi koliko stilski raznovrsnih stvari je Arif Mardin isproducirao.Pokoj mu dusi.
"Ja sam rodjen, u cvetu Rolanda..." Last edited by tom; 29-05-2007 at 10:27 PM. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne zbog nekog "elitizma", nego jednostavno zato sto volim instrumentalnu muziku, koju rade naprimer Vangelis, Oldfield, Tomita, Sakamoto, tako da je to muzika koju bih kupovao, "skidao" i slusao, a sa Djoletom bi mnogo radije isao negde na rucak, veceru, sedeljku, veoma je duhovit, i uopste zanimljiv covek...
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
^to za djoleta sam chuo.. iskreno, san mi je da radim sa njim..
![]() ![]() aj onda cu da okachim.. ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Na meni sad je teleci izraz lica...
#36 |
Moderator
|
![]()
jbg... takav sam.. zivim na sitnicama..
pozdrav |
![]() |
![]() |
#37 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Problem je uglavnom u tome, sto kod nas postoje knjige koje podrazumevaju znacajno znanje iz muzicke teorije, narocito harmonije, kontrapunkta i solfedja, da tu spomenemo i malo nauku o muzickim instrumentima, tako da neka adekvatna knjiga o ovde pominjanoj problematici, pogotovo kada se radi o pop i rock muzici, bar po mom saznanju NE POSTOJI. Mozda neko i zna za postojanje adekvatnog prirucnika (divan je engleski naziv "Handbook) pa ga u tom slucaju molim da to i postuje, ali ja nazalost ne znam, izuzev, ponavljam veoma ozbiljnih skripta i knjiga koji se mogu nabaviti na FMU...
#40 |
Member
|
![]()
pratim ovaj thread od pocetka i mislim da mi nije bas najjasnija definicija aranziranja. nesto sam googlao, ali nisam bas 100% na cistom. kako bi vi obasnili panju (meni
![]() ...da se automatski izbavim iz g*vana, mislim takodjer da nije sramota ne znati, sramota je ne pitati. ![]() ...ajde, ako nekome nije bed da mi pojasni, pa da vas mogu pratiti.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic::: Aranziranje prozora | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 12-06-2003 12:23 PM |