|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Trazim efekat za live nastupe benda, koristio bih najvishe delay...lay...lay
TWEAKALIZER DFX69 http://www.behringer.com/DFX69/index.cfm?lang=eng ima li ko ikakva iskustva sa ovom spravom, meni iskreno izgleda kao mnogo dobra igracka, samo me interesuje kako svira ![]() sigurica bi mi bila neki jeftiniji Lexicon zar ne? ili gresim
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Porediš grandmothers and frogs...
Lexicon je majka Mara, Behringer je cheap sh*t... Za delay ti je najbolji TC Electronic 2290, nisam čuo i video bolji... ako nađeš polovan, isplati se sigurno, a proizvodi se već bar desetak, petnaest godina, tako da možeš naći povoljnu ponudu, ali treba da se potrudiš... nov je preko 2000 evrića... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
znao sam da ce neko da se naljuti
![]() salu na stranu, mene samo mnogo zanima da li je neko imao spravu ispred sebe...znam da je sranje samo me zanima koliko je sranje i da li neko ima neku lepu rec za beringerca naravno koliko para toliko muzike
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ovaj Squeakalizer je igračkica.
Ne ljutim se ja, samo ti za ozbiljan rad treba ozbiljan equipment. Za igranje... kupi Playstation 2 ili 3... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
probaj korg kaoss pad 2/3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 11:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
jos jedna stvar me interesuje, ako neko zna TWEAKALIZER je osiromasena kopija cega? jel postoji neki slicni uredjaj
poredjenja radi kao sto je Behringer DJX-700 i Pioneer DJM-800 Video sam ali ni to uzivo...kakva je sprava?
deluje sasavo ali mene ledja vise ne bole ![]() Last edited by Hoffman; 30-05-2007 at 04:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Tweakalizer je nadrkana DJ sprava! Ne znam kako ti je on pao na pamet za Live!
A u vezi poređenja Lexicona i Behringera, mogu reći samo da bih uvijek prije pazario Behringer V-Verb Pro 2496 nego Lexicon MX200! Ima uspona, al ima i padova... A i pad je let...
![]() |
#9 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Poprilično.
Taj MX mi se ali nimalo nije svidio! Za 30% višu cijenu dobiješ duplo manje mogućnosti i jednako limen zvuk, ako ne i gori. Reverbi na tom Lexu su mi tako zrnasti da je to odvratno. S druge strane Behringer tuli dole, ali to se i da riješiti cut-ovanjem kanala u koji ga vraćaš. Lexicon me samo nervirao! Opet kažem... moje viđenje!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lexicon? | Hepek | Audio Software | 5 | 26-10-2009 09:47 AM |
Lexicon PCM 80, 90 i 91? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 05-03-2005 07:34 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |