|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
bolje vas na?la
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Evo da se predstavim, kad me već prozivaju.
Zovem se Saša Gračanin, po struci sam Inženjer Elektronike i Audio Tehnike, studirao sam u Beču, u Austriji. Radio sam u nekoliko studija širom Austrije, najduže u Scorpio Records u Beču i u Savebone Music u New Yorku. Radio sam sa dosta manje ili više poznatih ličnosti, izdvojio bih: Bečku Filharmoniju, Edith Piaf, David Bowie, Bruce Willis, Carlos Alomar, T.M. Stevens, Steve Vai, Nile Rodgers, Steve Ferrone... Najbolje prodavan album mi je bio (pored par albuma T.M. Stevensa koji su izašli samo u Japanu) Mick Taylor (bivši Rolling Stones gitarista) "Shadow Man" koji je tri puta licenciran. Član sam NARAS, ASCAP, IFPI, AES, AFTRA, Harry Fox Agency i ušao sam u Who is Who of professionals 1995-te godine. Sada radim kao kompozitor za SONY/ATV Music Publishing. ![]() Evo me sa Steve Ferrone-om, možda najboljim bubnjarem na svetu. ![]() Pomenuti Carlos Alomar, gitarista David Bowie-a i predsednik New York Chapter od NARAS-a (to su oni koji daju Grammy-je) Postaviću još neke fotke kasnije u onu drugu temu koja je za fotke, mrzi me sada da ih skenujem. Last edited by sgracanin; 04-06-2007 at 01:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
@sgracanin
Nek si ti nama dobro dosao. Drago mi je sto je covek koji je takodje uradio mnogo na polju audio produkcije dosao na forum sam i bez pompeznih najava i gostovanja pridruzio se nasoj zajedninci. Mozda bi to trebao biti primer i ostalim "zvezdama" ovog foruma.
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Bolje vas na?ao.
Ja sebe ne smatram zvezdom. Imao sam vrlo buran ?ivot do sada, i ako moje ludo iskustvo mo?e nekome biti od pomoći, onda nije bilo uzalud... Hvala na dobrodo?lici. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Zovem se Bojan i iz Osijeka sam!
Sviram klavijature, a bavim se DJingom i glazbenom produkcijom. Glazbeni stilovi UK Hard House i NRG. Ljubitelj sam hardwarea pa si pomalo kupujem opremu (tocnije, sve trosim na opremu). Ovo je moj trenutni setup: Roland MC-909 Roland Juno-G M-Audio Radium61 Alesis M1 Mk2 Active Terratec DMX 6Fire Zoom RFX-2000 Behringer T1951 racunalo necu spominjati jer nije vrijedno spominjanja planovi u buducnosti: Novo racunalo naravno i zvucna Access Virus TI Mackie VLZ 3 1642 Dynaudio monitori (jos se nisam odlucio za model) izraditi akusticki tretman sobe za studio :P Isao u skolu 3 godine za klavijature, moj prvi synth je jos tamo negdje sa sredine 90ih (Casio Concermate, tako nekako se pise ![]() Imam jedno glazbeno izdanje i to sa svega 18 godina, od tada mi je jos jedna stvar bila dosta dobro prosla i to u Americi gdje su 2 DJa odabrala moju kao najbolju u top 10 listi DMCa! Nazalost, izdavaca jos nisam uspio naci ![]() Radio sam kao tehicar, urednik i voditelj nekih emisija na Gradskom Radiu. Trenutno radim i na HRTu. Pomalo se bavim akustikom i proucavanjem zvuka. Moj zadnji projekt je vezan uz radionicu "Electronic Workshop" gdje nam je sponzor bio generalni distributer Roland opreme za Hrvatsku. Pa smo prezentirali nesto njihove nove opreme, turntableisam i druge interesantne stvari vezane uz el. glazbu. Nevezano uz glazbu: po struci sam elektrotehnicar, pa kasnije i projektant racunalnih mreza. Radim u firmi Combis, inace sam mre?ni tehničar (radim sa routerima, switchevima i ostalim slicnim stvarima vezanim uz to). Posebno podrucje interesa su u zadnje vrijeme VoIP tehnologije. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |