|
Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
MAO
|
![]()
pa sad, ne kontam zasto je sad drugacije nego ranije, globalno gledano, mislim da je muzika uvek imala tu neku drugu funkciju, oslobadjanja od stresa, indukovanja dobre volje, ili pak identifikacija kojom se muka lakse podnosi.
Protivim se svakom na silu pokusaju renoviranja starih bendova, i cast malobrojnim izuzecima koji zapravo jos uvek imaju inspiraciju da idu negde DALJE. Protivim se SVAKOM sviranju obrada, jer to dovodi do demencije i publiku i muzicare. Euforija je kul pank bend, super su uzivo iako nisu maestralni sviraci, imaju jaako mnogo duha.. za masovnu popularnost fali im upravo HIT, iako su par puta bili jako blizu... ono sto bi englezi zvali "hook", ovde zapravo niko ni ne zna sta je. Mora da bude mlad bend, jer se masa mora identifikovati sa njima. Ima dosta bendova 25-30 godina starosti, koji su za to neko vreme zapravo nekako naucili vladanje instrumentom, ali boze, koliko to ume da bude jalovo i bez inspiracije. I onda treba neko da se "identifikuje" sa njima? (ko je pomenuo Popecitelje, Discliplinu Kitchme) |
![]() |
![]() |
#42 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
e samo da dodam da su bendovi imali zadatak da bude neka obrada ... znaci ja sam pao na dupe cuvsi te obrade u nekim drugim 3povima ... takodje se protivim obradama ...
Poz ! i 100% podrzavam arturov stav |
![]() |
![]() |
#44 |
MAO
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]() mozda zato sto danas prakticno ne postoji "srednja klasa" gledajuci imovinsko stanje (prihodi itd.) i/ili plateznu moc. "Jeftina" zabava je najpristupacnija... pa sam proceni sta tu sve spada. pozdrav bogi
#46 |
Pro Member
|
![]()
sex? droga ? nasilje ? strah ?
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
Slučajno sam naleteo na ovaj forum tra?eći neke informacije o mikrofonima i onda video da je Sloba Marković jedan od učesnika u radu. Izuzetno mi je drago zbog toga zato ?to ga izuzetno cenim, a i zbog toga ?to na?im forumima u svim oblastima nedostaje autoritet pa se onda pi?e sva?ta uglavnom neargumentovano.
Da dodam da sam takođe "starog kova" i da sam Pop Ma?ini radio fotografiju za jednu single ploču, davnih godina počinjao svirku sa Neletom (ex Bulevar, Instruktori), da se i danas dru?im sa nekim poznatim muzičarima najvi?e sa Dudom (Zona B, Bala?ević bend). Posle du?e pauze ponovo sviram gitaru i vrlo mi je drago zbog toga. Trudiću se da budem redovan posetilac ovog foruma. |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
Slobo jedan veliki pozdrav I veliko HVALA
Rajko |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
Rajko, ako ikako mozes, vrati nam se, potreban si nam SVIMA, i kao LIK, pravi, hriscanski, entuzijasticki, human, a zatim i naravno kao VEEELIKI autoritet na PRO - AUDIO sceni. Nema ti zamene ovde, koliko ja znam, a bar o tome dosta znam...Nema potrebe da objasnjavam ko si, sta si, oni koji te znaju, znaju i o cemu pisem, a ima ih dosta...Svi smo mi zrtve naopake skale vrednosti, koju nam je nas dragi bivsi vodja ostavio, izbila su na povrsinu razna g...a, a ono sto valja i vredi je potisnuto, ili jos gore oterano,
Ja sam vec u godinama (50+) kada vise ne razmisljam mnogo o nekoj "svetloj buducnosti" ali pred tobom ima svetlosti na kraju tunela...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jo? malo dnb-a | yanprawda | Promocija radova | 2 | 10-04-2009 01:11 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |