|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ima ih 4...probaj svaki...pa da čujemo komentar ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Psiho
|
![]()
Magix VariVerb je odlichan VST reverb!
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Probao sam sva cetiri CSR-a, mozda za moje usi najprihvatljivija varijanta CSR-Hall (a mozda je iz zbog njegove crne boje).... Ne znam, nisam se jos dovoljno upoznao sa njim, pa stvarno ne mogu da kazem realno misljenje. Posle godina koristenja samo IR1 i Rverb-a jako mi je tesko da se priviknem na samu boju nekog drugog. Nemoj pogresno da me shvatis, ne trazim Reverb koji radi kao IR1 ili Rverb, ali mozda vremenom shvatim da je bas CSR super...a mozda i da nije....
Mada, vecu paznju mi zaokuplja onaj Altiverb...... nekako izgleda "bogatije".... he he (zezam se) Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Ej, ljudi... jel to TO???
Par Revrba i cao....... Ima li jos neki da je bas dobar??? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Pa da, to je to sto valja....... relativno. Teshko bez DSP/hardware varijante.
![]() |
#18 |
Psiho
|
![]()
Reverba ima na tone i gotovo svaki je dobar za neshto. Povremeno koristim i PSP piano verb i za posebne namjene je idealan iako je kao reverb smjeshan. Voxengo ima odlichan free reverb (old school verb) koi zna posluzhit svrsi. Josh jedan dobar free reverb je Glaceverb (vektorski)... zna bit odlichan u pravom trenutku.
Poanta je u tome da ni najbolji reverb na svijetu nije najbolji u svakoj prilici. Obilje VST-a omoguchava da (s vremenom i malo istrazhivanja) u svakoj prilici nadjesh odgovarajuchi alat. Limitirati se na jedan ili dva alata je vrlo limitirajuche... u chemu je problem imati 10 reverba na izbor?
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
Kasno sam primetio ovaj thread.
Novi Altiverb je odličan, tu svakako treba dobro probrati impulse, nisu svi baš za korišćenje, pogotovu za modernu muziku. Tu su se simulacije "velikih" hardware units još i pokazale kao odlične, kao impulsi od 480L, 960L, Quantum-a i tako dalje. Ne znam da li si probao Lexicon-ov Pantheon? Vrlo je interesantan, podseća na "male" leksikone, kao što je bio Alex... Princeton Digital je izdao 2016 Plate Reverb, vredno je čuti ga... Jedini koji se da porediti sa IR od Waves jeste Audio Ease Altiverb. Za delay unit često koristim onaj od Blue Tubes. Jednostavan je i zvuči super. Ipak, realno je reći da NIŠTA nije bolje od hardware Lexicon reverba (PCM 70, 80, 90 ili velike kutije 224XL, 300L, 480L, ili bilo koji 960) za modernu muziku, kao što nema bolji delay od TC Electronic 2290 (iako je Lexiconov PCM 42 bio vraški dobar). |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hardware reverb & delay | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 21-04-2008 05:40 AM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |
Sta cesto koristite na baladama (delay reverb ..) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 24-01-2008 02:05 PM |
Vokal i Reverb | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 45 | 27-03-2005 10:45 PM |