|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
He he he... lepeza!!!!!!!!!
Klimi ne fali nista ali za taj mali prostor mi se ne isplati kupovati klimu, a i bilo bi nezgodno za instalaciju klime jer mi je gluva dosta cudno zavucena prostorija. Imam jednu (mobilnu) klimu koju premestam iz rezije u salon a do gluve ne mogu da je sprovedem, malo je nezgodna (ima crevo za odvod toplog vazduha), pa sam mislio da mozda ima neko istih problema kao ja pa da mi da neki savet. P.S. - Ni ja ne osetim leto...ali ko snima u gluvoj, jos ako traje nekoliko sati zna da bude gustoooo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
A sto se tice samog uredjaja? Da li klasicne klime do 500e resavaju i solidnu razmenu vazduha, tj. ventilaciju? ... Mislim... imam prozor ali kad bude 40+ radje bih ga ostavio zatvorenog......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
cene se stalno menjaju... Klima uredjaj zna cesto da izazove naponske smetnje prilikom ukljucenja/iskljucenja (povuce nekoliko kW)... a svez vazduh vrlo cesto zna da bude dovoljan... i manje smetnji izaziva... pa moze odvojeno da se ukljuci i iskljuci po potrebi... Nekako mi izgleda kao bolji izbor u smislu kombinovanja... Quote:
E sad... ako nekome bas odgovara tako... licno nemam nista protiv pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Nemam stalno snimanja u studiju (u gluvoj) pa bi mi jos jedna klima u kuci bila stvarno visak, ako me razumete? Treba mi neki manji rashladni uredjaj da u pauzama mogu malo da proluftiram prostoriju. Nemam prozore na gluvoj, samo vrata.
Prosle godine sam naleteo u nekoj prodavnici u BG-u na neki mini rashladjivac koji radi na princip: zaledis freon (ili nesto poput toga) i on hladi...ali ne znam sad gde da nadjem to, a i nije bio ni skup, svega 30 evra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Mozes da kupis onaj prenosni frizider, pa ga samo otvori dok ti traje snimanje. On ne pravi ni buku, a mozes i pivo da ladis u njemu...
Pa vec su ti svi sve rekli, a ti i dalje zapeo. Postoji jeftina varijanta, to je klima split sistem i on te izadje tu negde do 500 evra i postoji skuplja varijanta klimatizacije koja te izadje onoliko koliko te ko zezne za cenu i projektovanje. Naravno... Postoji i prenosni friz, a postoji i lavor, ako je i to skupo ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|