|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
harem od back vokala :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Evo i ja da cestitam, ali moram iskreno da kazem da mi pesma nije nista posebno i da mi ne zvuci kao nesto sto ce se slusati po evropi narednih godinu dana. Sto se festivala tice da su namerno hteli da naprave ovakav ''trash'' festival ne bi u tome uspeli, festival je savrseno odvratan toliko odvratan da me je bilo sramota sto ga gledam, izgleda da se samo jos mi lozimo na evroviziju. Zamislite kako zvuce ostale pesme koje se nisu plasirale, to bi stvarno voleo da cujem. Trebalo bi napraviti jos jedan festival ''Izbor za najgoru pesmu'', mozda bi onda neko napravio nesto dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
mislim da postoji thread "smrdljiva carapa" koja sa lakocom moze da se prenese i na ovaj eurosmog ovaj eurosong ... poz !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Jos jedan dokaz da je "Evrovizija" jako neozbiljan festival...Al ajd..
![]() p.s Zasto je se Marija prijavila za Evroviziju? Da bi izblegla vojsku! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
aman ljudi, al ste se uzburkali! Super..nasa pobeda - njihova goveda!
U Engleskoj nikoga nije briga za Evroviziju - to im je sprdnja, zajebancija, sramota, itd..kakva C liga...salju ZLJ ligu!! One najgore tezgarose koji su vec propali i samo mogu da pevaju na kruzerima... koga briga za Evroviziju. Nama super, publicitet nikome ne smeta! Necemo se nista ovajditi od toga, ali nema veze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Idekius
Cekaj, kao prvo, ko bira predstavnika za Evroviziju u Engleskoj posto njih uzimamo za primer? Bira ziri i publika na BBC televiziji u TV show-u gde se ove godine nasao i pevac grupe Darkness pa eto nije prosao. Da je Robbie Wiliams hteo da se kandiduje, verovatno bi covek i otisao u Helsinki. Ali uopste nije poenta u tome, zato se to nije ni dogodilo. Sustina festivala je upravo u promovisanju novih ljudi a ne u odmeravanju snaga vec afirmisanih muzicara. Tako da mislim da je tvoje poredjenje ipak neadekvatno, te ja itekako mogu da kazem da smo pobedili Engleze. Pa neka sam i lud. ![]() A prica o SMS glasanju i favorizovanju ekonomski nerazvijenih zemalja pada u vodu samim tim sto se takmicenje odrzalo u Finskoj koja je jelte pobedila prosle godine, a nesto ne bih rekao da su tada ,kao ni sada,bili nerazvijeni, niti da imaju veliku dijasporu.
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali sto AVAX kaze, TREBA DA SE RADUJEMO i da CESTITAMO MARIJI I VLADI, Sto ja i sada cinim OD SVEG SRCA!!!!!
![]() |
![]() |
#9 | ||
Member
|
![]() Quote:
a to kako se pobednik izglasava na tim festivalima, kako to da bas kad je frka za kosovo i kad se rusi i ameri svadjaju oko njega i oko uticaja u srbiji, bas sad se srbi proglasavaju "pobednicima" i time ubija vise muva jednim udarcem. malo se narodu mazu oci da "iskulira", ne bi bas zeleli da se narod inati opet ko sto uvek radi pa da radikali dodju na vlast pa rat na kosovu, a i sledece godine festival je u srbiji (korak blize evropi, znaci zapadu, znaci nato-u). da se razumemo nemam nista protiv zapada (naprotiv pre bi tamo nego na istok ![]() dobro hajde da ne kujem sad teorije, neka stoji da je pobedila najbolja pesma zahvaljujuci sms porukama. ali cela ta prica oko tog krs festivala i tog "tralala-way-of-life" koji se dize u nebesa je ..jesus christ!!.. Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
Cestitke na pobjedi....stvarno odlican SONG!!!
a englezi ..idioti..sto se onda guraju u to ako to smatraju zaje..... pa oni ipak tamo dolaze preko veze koju vec kodinama nisu opravdali... jeb...njih.....sto je da je, pravite po ovom sto se vidjelo na euro songu bolju glazbu od pola svijeta... a i par zadnjih godina IMATE FEELING ZA TO..Joksimovic pa odlicni Flamingosi koji nisu vidjeli EUROSONG ![]() inace meni je zao sto smo mi iz hrvatske poslali onako los song..bilo je na Dori boljih ali presudila je IGRA ..THE GAME OF BIG PLAYERS...pa ovo je ipak balkan a mi znamo kako to tu ide...ionako se ovde ne ulaze u glazbu koliko bi trebalo pa nam je estrada kakva je!!!!!! ![]() ![]() ![]() Kapa dole!!!! original je mrak!!!!!!! dance verzija je cool mada je dance de-mode!!!!!!! jedino mi tu na balkanu nismo to dosada shvatili!!!!! jos jednom pohvala ODLICNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evrovizija | DaBear | Razno | 104 | 27-05-2008 04:25 PM |
-= Evrovizija 2006 - Grcka =- | ProkDu | Pricaonica | 24 | 22-05-2006 01:23 PM |
Eurovizija (srp. Evrovizija)?! | Dezutilo | Razno | 18 | 24-05-2005 12:06 AM |