|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam za to da napravimo test
![]()
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
A ja prijavljujem svoje uši na taj test!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ove sa avatara bi nam dobro dosle
![]()
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pijacni prema mojima ........ u koje god doba dana i noci ........ Ako hoces ..... moze i po pare ...... ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 11:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Kad smo kod kablova, moze li savet koje i gde da uzmem. Priznajem da se u ovu materiju jako slabo razumem, ne znam ni koja je razlika izmedju balansiranih i nebalansiranih ulaza. Inace juce sam uzeo monitore Adame A7, sledeca investicija je muzicka kartica EMU 1212m i neki boji kablovi, pa bi vas molio za savet. Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Sasvim su pristojni proizvodi firmi Belden i Klotz, i po ceni i po kvalitetu.... koristimo i jedne i druge... sta nadjemo... Kod nas je problem sto se u prodavnicama prakticno jedino drze, i najvise trose kablovi za stage primene,... tako da mozes naci profesionalni zvucnicki (ali ne sa vecim presekom od 2.5 mm2) i balansirani mikrofonski, nebalansirani gitarski itd.... balansirani line-level ili patch-cable koji se koristi za linijski signal, izlaz iz mikrofonskog pre ampa na primer... ulaz u A/D konvertor itd... nismo uspeli da nadjemo u nasim prodavnicama, i on se obicno narucuje na neku vecu kolicinu kada su vece instalacije studija u pitanju... za nase potrebe smo ga sami uvezli (VanDamme) Nije neki problem (nista nece da crkne) ako koristis, recimo, Klotz kabl, balansirani mikrofonski, za svoj linijski signal (recimo do tvojih Adama), ali na tom mestu je ipak bolje imati kabl napravljen za tu primenu (patch-cable), pa kada naletis na takav, uzmi ga... Sto se tice razlika izmedju balansirane i nebalansirane veze imas na Rumskom dosta o tome, a evo imas i ovde o Balanced line i Balanced audio pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 11:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I Belden i Klotz su priznajem dobri kablovi ali ovi ikoje sam ja pomenuo su VRHUNSKI, naravno, tu fali jos i ZAOLLA, ali malo su preskupi... ko ne zna za firmu neka ode na www.zaolla.com Mislim da ce mnoge stvarii da budu jasnije, a postoji i fizika, koju smo koliko se secam ucili jos u osnovnoj skoli, a to je da je laboratorijski cisto srebro NAJBOLJI PROVODNIK, bolji i od zlata, a kao mehanicka zastita i istovremeno bolji provodnik od zlata koriste se elementi kao sto su Rodium i Paladium, jel' tako?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomognimo malom Lazi ! | Patalo | Razno | 17 | 08-02-2009 06:18 PM |