|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
kakve filozofije!!
svako je u pravu po malo! neka se svi bave muzikom! Na milion mrmota koji nemaju veze sa zivotom, pojavice se jedan koji ima dobre ideje i sprovesce ih u realizaciju sa ili bez opreme!! Ja u principu znam mnogo ljudi ali niko od njih nije muzicki genije! Svi se snalaze, teskim radom, dovijanjem, loznjavom, laganjem (ponekad)...cinjenica je da i ako slazes da bi dobio neki posao, ako ga ne uradis dobro - nema ti pomoci!! U lazi su kratke noge! neko se snadje bolje, neko gore, neko se ne snadje uopste - znam ih puno koji bolje sviraju od mene mozda, ali nisu daleko stigli...(ima ih jako puno, jer ja u stvari i neznam da sviram, kad bolje razmislim!!!) ili bolje snimaju / miksaju od mene, pa isto! Ima tu mnogo faktora koji svi treba da se poredjaju jedan iza drugoga, da bi sve leglo i proradilo !! svi oni koji sklepaju 2 bas linije i 2 loopa, nece daleko stici, koliko god kukali na klanove, opremu, veze i vezice, trziste itd...ako nema vrednosti - nema pomoci! dobre stvari isplivaju same od sebe - pa I TAD TREBA DA SE POTREFI DA SI NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME.... PREMA TOME - ZA MUZIKU SU DOBRE I DROMBULJE I KAZOO I MAC G5 I KUTIJA SIBICA..I SVI TREBA DA SVIRAJU! Pa koga bi pljuvali ako su svi dobri,,he,he. ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebno!!! | Boki_R | Razno | 11 | 01-03-2008 05:50 PM |
Sta je potrebno? | Milanche_show | Audio Software | 5 | 11-01-2008 12:52 AM |
..kako se svojom muzikom probiti na zapad?.. | lesha | Razno | 13 | 08-05-2006 01:25 PM |