|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Bas mi se sviđa kako je ovo Shiva rekao. Tako stvari i ja vidim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Povodom tvog izvanrednog threada, sta mislis, zasto je moj nick upravo SLOWSTAR? 2 su razloga: prvi, da nikako nisam zadovoljan velikom vecinom onoga sto sam uradio, bilo iz koje oblasti (nista drugo nego "varijetet" perfekcionizma) drugi: dosta cesto razmisljam o perfekcionizmu, subjektivnom pokusaju "vadjenja dlake iz jajeta" i kada sam u boljem raspolozenju, a ne u konstantnoj depresiji, zakljucujem da ne vredi biti perfekcionista, jer niko nije perfektan (film "neki to vole vruce") i tada se slazem sa tvojim razmisljanjem, da u tom slucaju moj dugo planiran i nikada zavrsen CD MOZE IZACI EVENTUALNO SAMO "POSTHUMNO"... Zato sada, pred svedocima, sam sebi obecavam da uskoro moram zavrsiti taj cuveni CD, pa ma kako na kraju ispao... Pozdrav, i obecaj nesto sama sebi - inace MUZIKA TI JE PREDIVNA, VERUJ!!
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pa da odmah i ja odradim obećanje! Obećajem da ću dovr?iti svojih 17 nedovr?enih pjesama i skladbi, od kojih je 10 zaista dobro... i to sve do ... hm.. taj dio ne moramo reći, jel da? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Pazi, dala si javno obecanje, moraces ga ispuniti ! :o
Uglavnom , kada Cd bude gotov, zelim primerak ( ne pitam sta kosta ! . ![]() |
![]() |
![]() |