|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
banned
|
![]()
Gledao sam malo makroe, i kao sto sam pretpostavio, mogu se automatizovati samo direktne Cubase/Nuendo komande. Za sada vam dajem samo spisak komandi i njihov redosled, a pokusacu da malo vise automatizujem stvar sa nekim programom.
Ako vam je bitan tajming fajlova, napravite prazne evente na trekovima koji ne krecu od nule ili koristite broadcast wave za eksport da bi fajlove lakse koristili u drugim programima. Edit-Solo Edit-Select All on Tracks Transport- Locators to Selection (problematicno) File - Export Audio Mixdown (samo prvi put se moraju podesiti parametri) Edit - Solo Navigate - Down Isljucite master efekte ako ih slucajno imate, da se ne slogirate nepozeljnim eksportom ![]() Kada krecete, izaberite traku od koje zelite da krene eksport. Iskoristio sam Ctrl+alt+m kombinaciju tastera za ovaj makro Inace, makroi se podesavaju u meniju File-Key Commands Srecno, izvesticu vas kad napravim nesto bolje... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase sx3:export audio mixdown.. | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 14-12-2008 09:18 PM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |
Cubase export bug?? | Arthur | Audio Software | 17 | 03-02-2006 10:16 PM |
CUBASE IMPORT vise MONO traka odjednom | ANITA | Audio Software | 26 | 20-12-2005 11:06 PM |