|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
SuperModerator
|
![]()
ukus ukus ukus. . . . . . soba, soba soba . . . . . mozda bi i meni bolje radili HR da sam imao A/B test kod mene u reziji i njih i A7....
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Bili su mi A7 u sobi ........ a probao i razne druge monitore ..... zato i pricam ono sto sam cuo , bez mnogo kalkulacije ....
radije bih rekao ....... usi , usi , usi , iskustvo , iskustvo , iskustvo ...... ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
SuperModerator
|
![]()
...pa za usi jos nekako... mada imam apsolutni sluh vec godinama...
...iskustvo... pa dobro... mozda i to, mada ne kontam... coveku treba iskustva da bi nesto cuo? Sedne neko da slusa muziku i treba mu iskustva da bi znao sta slusa? ![]() ...nema veze, otisli smo u offtopic... nek covek preslusa sta mu se svidja pa nek radi sta hoce... cini mi se da je ova tema na forumu stara k'o biblija ![]() let the guy choose himself ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Kad bi covek se oslanjao samo na ono sto cuje , odabrao bi ono ste se lepo cuje ( Dynaudio ) , a mozda treba odabrati zvucnike na kojima odmah sve ne zvuci instant lepo ..... vec treba poraditi na tome ..... ( opet iskustvo ) Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
SuperModerator
|
![]()
A pa tako reci da te ceo svet razume
![]() ![]() OK, skontali smo se, da ne budzimo OT, konkluzija je jasna, mora cho'ek da sam slusa sta bi hteo da pazari |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
E, hvala na odgovorima, vidim da su svi puni hvale za ove adame...malo mi prema?uju budget, ali mogao bih i probati. Gdje ih ima u zg, ako neko zna.
Hvala jo? jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
I kad sam vec kod monitoringa, je li neko mozda probao ove ultrasone proLine 550 slusalice, nude mi se dosta povoljno, pa to mozda isto ne bi bilo lose spariti s monitorima...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Off topik, mali - sorry
@ Bitch & InsaneEyes O kojim genius je rech? ...Ima ih josh po radnjama ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Multimedia hi-fi speaker systems Model no: SP-K10 skoro sam ih video u nekoj radnji... imaju odvratnu crnu mrezicu koja se hvala bogu skida... kutije su mi ekstra korisne, pogotovu za proveru vokala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
tnx InsaneEyes, pogledacu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet monitori.. | Solozabal | Monitoring | 32 | 13-06-2008 10:03 PM |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |