|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Evo prije svega javna zahvala Bitchu na dobroj volji i vremenu ?to mi je poslao album Romano raj.. veliko hvala.
Album sam preslu?ao jednom na brzinu i drugi put detaljnije i u oba slučaja ugodno me iznenadila ozbiljnost aran?mana i svirača tj. velika doza ukusa u sviranju i pristupu pjesmama a ne presviravanje i tamo gdje treba i netreba. ?to se tice samo produkcije ona prati feeling koji se provlači kroz pjesme i mislim da je pogođena atmosfera u kojoj ?aban ima svoje zaslu?eno mjesto kao glavni lik cjele priče. Najvi?e mi se sviđa taj neki nenametljivi ambient koji nisam ba? imao prilike čuti u zadnje vrijeme na ovim na?im biv?im i sada?njim prostorima a s obzirom da u pojedinim pjesmama ima dosta svirke i frekventnih područja instrumenata. Ukupni dojam je po meni na visokom nivou a s obzirom da je to neka prva ozbiljnija referenca kolege Bitcha i s bzirom u kojem roku je urađen album i da je čovjek tek ne?to vi?e nego punoljetan po američkim standardima mogu mu samo čestitati i po?eljeti jo? puno ovakvih albuma.Ps. moji favoriti su 12 i 16 pjesma. Pozz
|
|
|
#2 |
|
SuperModerator
|
hvala svima na lepim komentarima
![]() ...a za kraj malo podsecanje sa pocetka thread-a (komentar kolege Max-a) ...... secam se kad smo ja i SHABAN NEUMANN te daleke .. U 87'me SSeLi u Ganc novi mercedes ....... ja kazem " daj mi da vozim " .... a on ..... EQuratz ...... ovo je mecka COMPresor .... GRANDE !!!! naravno .... dok nas nije uhvatio RADAR !!! Pozdrav |
|
|
|
|
|
#3 |
|
SuperModerator
|
posto me je nekolicina clanova foruma (sto pm sto licno) pitala koji je bio setup na albumu (mic pre, mics, instrumenti) resio sam da to i napisem.
- bubanj - je Yamaha Recording Custom, sa Zildjian cinelama. mic setup je sledeci: kick shure beta 52 ssl g series pre shure beta 91 focusrite red 1 snare sm57 ssl g series pre akg c451 avalon 737 hihat akg c451 focusrite red 1 toms x4 senn MD421 focusrite red 1 overhead akg c451 avalon ad2022 room akg solidtube allen&heath gl pre ride beta 94 allen&heath gl pre room pzm beta 91x2 focusrite red 1 with Manley VariMu (snimano compressed) bass - fender rosco beck i Custom fretless - Manley VoxBox DI input acc git akg c451 avalon 737 akg c414 x2 foc red synths Avalon 747 i ad2022 sax akg solidtube avalon 737 trube akg solidtube avalon 737 cimbalo shure sm57x2 focusrite red 1 akg c414x2 focusrite red 1 kontrabas DPA 4006 focusrite red 1 voiline neumann U87 avalon 737 perc razno u razno el.git. vlatko stefanovski je snimio sve kuci posle je samo islo kroz UA 1176 na farbanje 1:1 kaval neumann u87 focusrite red 1 dpa 4006 focusrite red 1 i to je to |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Divno!
![]() ![]()
|