|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ne mogu sad da nadjem telefon ovog iz Vojvode Stepe, mozda sam i bacio, ali on ti je dosta skuplji, mislim da je kod njega 2cm debljine oko 290 din, a u Kragujevcu je 230 din. E sad ako uzimas malo onda nije oproblem, ali ako uzimas vise...
Ovi u Kragujevcu ce ti dati njegov tel sigurno, ali bolje ti je da njima platis a oni ti onda posalju nekim kamionom koji dolazi za BG, hoce to da urade sigurno, meni su tako poslali.
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Uspeo sam i ja nekako da nadjem broj ali niko mi se ne javlja ceo dan. Ne treba mi azmafon nego samo azma ploce. Jel ima i to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Azmafon(Zvucna izlolacija) | STUDIOTON | Dizajn i konstrukcija studija | 23 | 10-12-2013 08:09 PM |
Azmafon ili??? | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 21-09-2009 06:33 PM |
Azmafon - Novi sad | MHz | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 05-06-2009 08:05 PM |
Azmafon? | kok | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 15-11-2006 09:22 PM |