|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@ masteryoda : Bogami se i ja plasim da bez pojacala nema hleba,jer sve sto smo nastelovali na tim procesorima od farbi,morace ponovo kad pojacala udju u igru ... i moguce je da ce vec zvuk samog pojacala resiti vecinu problema.
@ Arthur : Mora biti neka zabuna,neke deonice se sviraju unis,nisam mislio da je sve vreme razlicito ... ako mislimo na isto. @ Mebanes73 : Nisam probao sa sluskama.Pazi,mi imamo neki svoj prostor,naravno akusticki neobradjen,to je obicna soba u kuci.Fora je u tome sto sam u osnovi pitao sta uraditi na samim gitarskim procesorima,jer njih dvojica ne sviraju fabricke presete,vec prave neke svoje,a ja se u filozofiju gitare ne razumem previse.A za tvoj predlog - probacemo uskoro pa cem da postujem sta se desilo. Hvala ljudi, Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Potrebna pomoc iskusnijih... | Patalo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 16-08-2008 01:21 AM |
Potrebna pomoc oko git. efekata | kVu | Gitarska Produkcija | 9 | 23-01-2007 06:15 PM |